Fazıl Say’la 20. yıl kutlaması

Mermer markası Stoneline, 20’nci kuruluş yıldönümünü önceki gün Fazıl Say konseriyle kutladı. Zorlu PSM’de yapılan kutlamaya iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Mermer markası Stoneline, 20’nci kuruluş yılı için özel bir davet düzenledi. Zorlu PSM’de yapılan kutlamada dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say konser verdi. Kutlamaya Nilgün Belgün, İnci Aksoy, Leyla Alaton, Buket Taşdelen, İnci Gazioğlu, Ebru Sanver, Meral-Ural İkizler, Deniz-Oktay Malkoç Günsel Ülkü, Şule-Özalp Argüder ve Feriha-Osman Göksu katıldı. 20 yıllık geçmişini hizmet verdiği sektördeki isimlerle birlikte kutlayan Stoneline Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayrak, mutluluklarını paylaştıkları için dostlarına teşekkür etti.

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Yaz ilhamlı
koleksiyon

Tasarımcı Banu Bora Mumcu ve RB Living’in kurucusu Rezzan Benardete’nin imzasını taşıyan In The Mood For Love 2017 Yaz Koleksiyonu Beymen Zorlu Center’da tanıtıldı. Davete Ümit Boyner, Revna Demirören, Edvina Sponza, Mine Kalpakçıoğlu, Serra Tokar gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri
katıldı. Yazın coşkusunu romantizm ile harmanlayan koleksiyon, davetlilerin beğenisini topladı. 

Haberin Devamı

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Türk yatırımcının
yeni rotası: Londra

 

İngiltere’nin gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Barratt London, Türk yatırıcımlara Londra’daki emlak projelerini tanıtmak için özel bir davet düzenledi. Barratt London’ın Akmerkez’deki ofisinde gerçekleşen davete Ayla Toprak Zengin ve eşi Ömer Zengin ev sahipliği yaptı. Londra emlak tanıtım günleri, 19 Haziran’a kadar Akmerkez’de devam edecek.

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

tanıtım partisi

Juma PLUS, Tarabya’da yapılacak yeni lüks konut projesini önceki gün düzenlediği ‘yaza merhaba’ partisi ile tanıttı. Juma PLUS’ın Emirgan’da bulunan satış ofisinde düzenlenen partiye Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu ev sahipliği yaptı. Davete katılanlar arasında Feryal Gülman, Berrin Okçu, İdil Atakol, Zeynep Üstünel, Nefise Karatay, Mina Başaran,Nora Kalpakçıoğlu, Özlem Güsar ve Çağlar Göğüş gibi ünlü isimler vardı.

Haberin Devamı

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Bebek aşıkları

Rezzan Benardete, avukat sevgilisi Can Verdi ile birlikte önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan çift, çay içip sohbet etti. Benardete’nin keyfi muhabirleri fark edince kaçtı.

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Ortaköy’de davet

Ortaköy’deki yooistanbul’da NextGen Club ve Yeni Bir Lider Derneği’nin etkinliği yapıldı. Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in ev sahipliği yaptığı davetin onur konuğu, Silikon Vadisi’nden yeni dönen Süreyya Ciliv oldu. Ciliv, “Dijital Ajanda 2023’ temalı konuşma yaptı.

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Sezonu açtı

Dalaman’da hizmet veren Robinson Club Sarıgerme Park, yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya başladı. Setur’un Türkiye’deki tek acentesi olduğu otelin yeni sezon tanıtımı önceki gün yapıldı. Robinson Club Sarıgerme Park, 284 bin metre karelik bir alan üzerine kurulu ve Dalaman Havaalanına 15 dakika uzaklıkta, Sarıgerme’ye ise 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Haberin Devamı

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Sunset’te İtalyan rüzgarı

İtalyan otomotiv markaları Maserati ve Alfa Romeo önceki gece Sunset Brasserie’de yeni araçlarının tanıtımı için parti düzenledi. 

Fazıl  Say’la 20. yıl kutlaması

Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel ile Sunset’in yaratıcısı Barış Tansever’in ev sahipliği yaptığı partiye Ekpe Udoh, Bedri Baykam, Müge Sırmabıyık, Şeyla-Hakan Karadeniz gibi ünlü isimler katıldı. Sunset’in terasında sergilenen Maserati’nin SUV modeli Levante ve Alfa Romeo’nun yeni modeli Giulia Veloce, misafirlerin ilgi odağı oldu.

Yazarın Tüm Yazıları