Bir ödülde ingiltere’den

Hindistan’da Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü (Woman Super Achiever Award) alan Academic Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a bir ödül de İngiltere’den geldi.

Haberin Devamı

 Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, geçen aylarda Hindistan’da düzenlenen 4. Dünya Kadın Liderlik Kongre ve Zirvesi’nde “Woman Super Achiever Award” (Süper Başarılı Kadın Ödülü) almıştı.
Kavak’a bir ödül de İngiltere’den geldi.
Merkezi İngiltere’nin Oxford şehrinde bulunan Avrupa İş Meclisi (Europe Business Assembly) tarafından düzenlenen kalite ve mükemmeliyet ödülleri bu yıl Londra’daki işverenler Birliği’nde (The Institute of Directors) düzenlendi.
Dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda bilim insanlarının davet edildiği törende Türkiye’yi temsil eden Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’a “En İyi Hastane ve En İyi Hastane Yöneticisi” ödülleri verildi.
Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, “Türkiye’yi temsil etmekten ve bu ödülü almaktan dolayı
mutluyum” dedi. 

Haberin Devamı

Bir ödülde ingiltere’den

Gurmeler şefin masasında

Dünyanın ünlü gastronomi derneklerinden Chaine Des Rotisseurs’ün Türkiye’deki üyeleri, önceki gün TOI İstanbul’da bir araya geldi. Ödüllü şef İsmet Saz, Chaine Des Rotisseurs üyesi gurmeler için özel bir menü hazırladı. TOI İstanbul’un kavından seçilen şarapların eşlik ettiği şefin menüsü gurmelerden tam not aldı. 

Bir ödülde ingiltere’den

Beyaz tişörtler 

Bünyesindeki Türen ve Cacharel’in yanı sıra dünyaca ünlü markaların tasarım ve üretimini üstlenerek 18 ülkeye ihracat yapan Türen İç Giyim, Biber Organizasyon ile e-ticaret sitesi kurdu. wtshirt.com adlı internet sitesi önceki gün Zorlu Center’daki Morini’de yapılan davetle tanıtıldı. Davette, markanın dünyanın 17 farklı şehrinden ilham alınarak tasarlanan beyaz tişörtleri de beğeniye sunuldu.

2’si bir yerde

Atasay Mücevherat, 150’nci mağazasını Türkiye’nin en büyük AVM’si olan Emaar Square Mall’da açtı. 54 ve 66 metrekarelik iki mağazası ile müşterilerine hizmet verecek olan Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer, “Bu yıl yurtiçinde ve dışında toplam 24 mağaza açmış olmayı ve dünya trendleriyle eş zamanlı yenilikçi ürünlerimizi tüketiciler ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yarın Sunset’te

Bora Uzer, yarın akşam Ulus’taki Sunset Brasserie’de sahneye çıkacak. Uzer’in Boğaz manzarasına karşı sevilen şarkılarını söyleyeceği konser, saat 22.30’da başlayacak. 

Eğitim verecek

Ekranda birçok yemek programı sunan Deniz Orhun, 12 Mayıs’ta açılacak Thermopolium Gastronomi Akademisi’nde yer alacak. Ünlü şef, akademide hem yemek tutkunlarına hem de bu işi meslek olarak seçmiş gençlere eğitim verecek.

Yalıda kutlama

30 Nisan Uluslararası Caz Günü, Sait Halim Paşa Yalısı’nda kutlandı. Kutlamada ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman ile sahneye çıktı. Konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Görsev, 17. albümü “Spring Water”ın tanıtımını da yaptı.

Haberin Devamı

O sorulara yanıt yok

Mehmet Birgen, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı objektife takıldı. Eşi Dilek Birgen’le boşanma davası devam eden ünlü işadamı konuyla ilgili soruları “Söylenecek bir şey yok. Bildiğiniz gibi” diyerek geçiştirdi.

Paramparça yeniden

Teoman, solo kariyerinin 20’nci yılında hit şarkılarını tekrardan yorumlayacak. Ünlü rock’çı ilk olarak “Paramparça” şarkısı için stüdyoya girdi. Şarkının yeni düzenlemesi önceki gün ilk kez dijital platformlar ve radyolar aracılığıyla beğeniye sunuldu.

 

Yazarın Tüm Yazıları