Belçim’den pembe davet

Belçim Bilgin, sözcülüğünü üstlendiği “Pinktober” kampanyası için evinin bahçesinde davet verdi.

Haberin Devamı

Hard Rock Cafe’nin dünya çapında 16’ncısını düzenlediği, meme kanseriyle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan “Pinktober” (Pembe Ekim) kampanyası, bu yıl ilk kez Türkiye’de de gerçekleştirildi. Kampanyanın sözcülüğünü üstlenen Belçim Bilgin, önceki gün Levent’teki evinin bahçesinde bir davet verdi. Davete ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Selin Demiratar, Sitare Akdilek ve Sinem Güven gibi tanınmış simaların yanı sıra Belçim Bilgin’in “Annemin Yarası” filmindeki rol arkadaşı Meryem Uzerli de katıldı. Davet sonrası soruları yanıtlayan Belçim Bilgin, “Bu kampanyanın yüzü olmak benim için çok özel. Çünkü benim aile hikayemde de bu hastalık var. Hastalıkla ilgili farkındalık yaratmak için ekim ayı boyunca çalışmalar yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Okula merhaba şenliği

Planet Çocuk, Party Kids’te “okula merhaba şenliği” düzenledi. Şenlikte çocuklar, kanalın yeni transferleri Pepee, Leliko ve Pisi’nin eğlenceli şarkılarıyla keyifli vakit geçirdi. Etkinliğe Çağla Şıkel, Ayşe Kucuroğlu, Işıl Reçber ve Aslı Cüreklibatur da çocuklarını götürdü.

Çocuklar ağır işçi


Çağla Şıkel, oğulları Uzay ve Kuzey’in uykuları gelince etkinlikte kısa süre kaldı: “Çocuklar ağır işçi. Sabah erkenden kalkıp okula gidiyorlar. Eğitim, şimdiden iş hayatı mesaisi yaptırıyor onlara.”

Sarışın Hayriye’lere ücretsiz

Dünyanın en büyük Çigan orkestralarından Budapeşte Gypsy Senfoni Orkestrası, kuruluşunun 30’uncu yılında konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor. 21 Kasım’da Ülker Sports Arena’da sahneye çıkacak olan orkestra, konserde “Fıldır Fıldır Hayriye” şarkısını da çalacak. Hayriye isimli ve sarı saçlı olanlar, konseri ücretsiz izleyecek.

Nişantaşı’nda sergi

Ressam Mürvet Güzelsoy, 11’inci kişisel sergisini Nişantaşı Galeri İdil’de açtı. Sanatçının resim, seramik ve özgün baskı eserlerinin yer aldığı sergi, 10 Ekim’e kadar görülebilecek.

Üç kuzenin öyküsü

2013’te yayımladığı ilk kitabı “Kutsal İnek”le tanınan Ceylan Naz Baycan’ın ikinci romanı “Kuzenler–Aşksız ve Gurursuz” Artemis Yayınları’ndan çıktı. Genç yazar, bu eserinde İzmir’de yetişip İstanbul, Roma ve Los Angeles’a dağılan kuzenler Ela, Melis ve Yasemin’in aşk öykülerini anlatıyor.

Haberin Devamı

Geleceğin modacıları

Genel merkezi 1959 yılında Kanada’da kurulan tasarım ve moda okulu LaSalle College İstanbul, Borusan Oto İstinye’de defile düzenledi. Kanada Başkonsolosu Andrew R. Smith’in de katıldığı defilede okulun yeni mezunlarının tasarımları beğeniye sunuldu. Koreografisini Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği defileyi iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri izledi.

Sonbahar kış modası

Beymen, mağazalarında satışa sunulan markaların 2015 sonbahar-kış koleksiyonlarını özel bir davetle tanıttı. Stilist Ceylan Atınç’ın yaptığı kombinlerin beğeniye sunulduğu davet, cemiyet ve moda camiasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Davetliler arasında Feryal Gülman, Tuba Ünsal, Berrin Okçu ve Çağla Bostancı da vardı.


Yazarın Tüm Yazıları