2015’e böyle girdiler

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni yılı yurtiçi ve yurtdışındaki gözde tatil merkezlerinde karşıladı. Türkiye’de kalanlar soluğu Uludağ ve Kartalkaya gibi kayak merkezlerinde alırken, yurtdışı tatilcilerinin adresleri Monako, Abu Dhabi ve Rio gibi sıcak yerler oldu.

Haberin Devamı

Monte Carlo’nun Türk misafirleri

Son yıllarda Monako’yu kapı komşusu yapan Türkler, yılbaşını da Monte Carlo’da kutladı. Hotel de Paris, Hermitage Hotel ve Monte Carlo Bay Hotel’de konaklayan Türk misafirler, 2015’i Monaco Prensi Albert’in şirketi Monte Carlo La Societe des Bains de Mer’in (SBM) organize ettiği kutlamalarla karşıladı. Tatilciler, Monte Carlo’nun meşhur Yıldızlar Salonu’nda dans edip eğlendi.

Copacabana Plajı’nda Beyaz Gece

Meral-Hasan Kosif, yeni yılı gelinleri Evelize Kosif’in ülkesi Brezilya’da karşıladı. Çift, 2015’e oğulları Hakan Kosif ve gelinleriyle Rio De Janeiro’daki Copacabana Plajı’nda girdi. Hilal Kosif ve eşi Javier Piles de Rio’nun simgelerinden Kurtarıcı İsa Heykeli önünde fotoğraf çektirdi.

Abu Dhabi hatırası

Alarko Holding’in ortaklarından İshak Alaton’un kızı Leyla Alaton, 2015’i Birleşik Arap Emirlikleri’nde karşıladı. Yeni yıla sevgilisi UPS Türkiye Genel Müdürü Michael Harrell ile Abu Dhabi’de giren Alaton, tatilde sabah koşusu yapmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Talih kuşuna kondu

Burak Duruman, Türk Kanser Derneği’nin başkanlığına geldikten sonra birçok yeniliğe imza attı. Derneğin bilinirliğini artırmayı amaçlayan Duruman, son olarak Milli Piyango biletlerinin üzerinde derneğin logo ve mesajlarının yer alması için talepte bulundu. Milli Piyango İdaresi de 9 Nisan çekilişinde biletlerde logonun kullanılmasına karar verdi.

Etiler Şamdan bahçeye çıktı

İstanbul’da yılbaşı eğlencelerinin merkezi, bu yıl Nişantaşı’ndan Etiler’e kaydı. Akmerkez’in altında hizmet veren Papermoon’un yanı sıra Cognac ve Serafina en gözde adresler oldu. Etiler Şamdan’ın bahçesi de Şamdan Garden adıyla hizmete girdi. Aydın Samanlı’nın işlettiği Şamdan Garden, lezzetli yemeklerinin yanı sıra eğlencesiyle de tam not aldı.

Yazarın Tüm Yazıları