Şifa, melekler, Aylin ve Özlem...

Sizlere Aylin Kadıköy’ü yazmıştım, MS hastalığını nasıl yendiğini, artık şifa dağıttığını ve meleklerle çalıştığını...

Haberin Devamı


Canım arkadaşımla iki gündür çalışıyoruz ve kendimi muhteşem hissediyorum. Özlem ise Aylin’in kardeşi, onunla da çalıştık. Tarzları farklı olsa da neticede niyetler aynı. Neler yaptık, neden ve niçin, sizlerle paylaşmak istedim.
Şifa olsun sizlere de...
Aylin’le çalışmaya başladığımda fark ettim ki bizler modern hayata uyum sağlayalım derken doğal olmaktan uzaklaşmışız. Doğal olmaktan uzaklaştıkça hayatımızı zorlaştıran sorunlar, engeller ve hastalıklarla karşılaşıyoruz haliyle.
Hâlbuki “doğal” halimize dönebilsek hayat çok daha kolay yaşanabilir hale gelecek! Son zamanlarda çığ gibi artan kişisel gelişim çalışmaları, meditasyon teknikleri, sağlıklı beslenme trendleri, yoga ve benzeri çalışmalar da bu sebeple arttı diye düşünüyorum.
“Bedenimize ihtiyacı olan uygun besinleri verir, hücrelerine oksijen gönderir, zihnimizi düzenli olarak temizler, kalbimizi şefkat ve kendimizi sevgi ile beslersek tümüyle sağlıklı bir insan olabiliriz” demişti Aylin çalışmaya ilk başladığımızda.
MS hastalığını yenmesini, kendi şifalanma sürecinde yaptıklarını anlattı Aylin. Önce besin intolerans testi yaptırmış ve neticeye göre bedenine uygun şekilde Paleo diyetini harfiyen uygulamaya başlamış.
Sağlıklı olduğunu düşünerek yediğimiz birçok gıdanın aslında farkında olmadan vücudumuzda olumsuz etkiler yarattığını anlamış oldum böylelikle.
“Transandantal Meditasyon öğretisi alarak zihnimi temizlemeye başladım. Yoga yaparak bedenimin her kasına, hücresine oksijen doldurdum. Nefes teknikleri ile canlandım, hayatımın her alanını dengelemeye başladım” dedi Aylin kendi çalışmalarını anlatırken.
En önemlisi de ünlü “Düşünce Gücüyle Tedavi” kitabının yazarı ve kişisel gelişim uzmanlarının duayeni olarak tanınan Louise Hay’in kitabını baz alarak tasarladığı “Hayatınızı İyileştirin” (Heal Your Life) çalışmasına katılması olmuş. Bu çalışma hayatının dönüm noktası olmuş Aylin’in.
Aslında bedende yaşanan her türlü hastalığın, sadece zihinsel kaynaklı sorunların bir yan etkisi olduğunu öğrendim arkadaşımla yaptığımız çalışmalarda.
“Ben şifalanırsam, ihtiyacı olan herkesi şifalandırayım” diye niyet ettim. İnsanları şifalandırmanın benim hayat misyonum olduğunu keşfettim” dedi Aylin sessiz ve loş bir ortamda, çok rahat bir pozisyonda meditasyon yaparken.
Onunla birlikte müzik ve özel uygulamalarla bir içsel yolculuğa çıktım.
Bedenimi, zihnimi, duygularımı rahatlatıcı yöntemler uyguladık.
Doğduğum andan bugüne dek yaşadığım sıkıntıları fark edip, onları şifalandırdık birlikte.
İleriye adım atmamı zorlaştıran, sırtımda yük olmuş tüm acıları, anıları, bunlara sebep olan kişileri affettim, affetmeye niyet ettik.
Zihnimizde, bedenimizde, duygularımızda ve ruhumuzda biriken öfke, kırgınlık, suçluluk ve benzeri her türlü düşük enerjiyi temizledik.
Aile ilişkilerimi inceledik. Kendi ilişkilerimizi anladık.
İçimizdeki çocukla bağlantı kurduk, onu sevip iyileştirdik.
Daha birçok şifalandırıcı yöntem uyguladık...
Tamamen arınmış, hafiflemiş ve özgürleşmiş olarak, yepyeni bir sayfa açıp, taptaze duygular ve enerjiyle yeni hayatıma başladım.
Benim ve bu çalışmaya katılanların şifalanma süreci bu 2 günle sınırlı değil tabii, asıl yolculuk bundan sonra devam ediyor.
Hayalimizdeki kendimize giden yolculuğa yeni başladık kısacası...
Bu kadarla bitti mi? Elbette ki hayır! Aylin’in kız kardeşi Özlem’le neler yaptık onları da yazayım sizlere...
Özlem (Özülker), Yaşamın Özü ve ona ulaşmak adına kendisini çok geliştirmiş, bunun için çok çabalamış biri. Hindistan’da Yoga ve Ayurveda eğitimi görerek başlamış.
Daha sonra Güney Amerika’da (Şili ve Peru’da) ve hemen akabinde Avustralya yerlileri (Aborijinler) ile birlikte yaşama ve onların kültür, yaşayış, şifa yöntemleri ve doğa ile ilişkilerini öğrenme şansı olmuş.
Şimdi ise geldiği nokta, tüm bu kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak, özlerindeki hem ortak mesajı hem de kendilerine mahsus şifa yöntemlerini dünya ile paylaşmak.
Bilhassa kullandığı yöntemler, doğru ve derin nefes alıp verme, meditasyon (zihni dinginleştirerek yürekle buluşturma), doğanın 5 elementi ile iletişim kurarak denge kurmayı öğrenme (hem bedenen hem zihnen hem de çevresel olarak), kadınların rahim temizliği ve dişiliğin keşfi ve ifadesi, iç organ-sinir ve sindirim sistemi temizliği ve onarımı.
18 yıldır hem gruplar ile hem de bireysel olarak çalışıyor Özlem. “Bu elbette her şeyden önce kendi yolculuğum. Kendimde tatbik edip yaşamadığım hiçbir şeyi paylaşmamaya gayret ediyorum” diyor.
Aylin ve Özlem’le yaptığım çalışmalar gerçekten çok farklı bir deneyim oldu bana.
Şifa oldu, muhteşem oldu...

Yazarın Tüm Yazıları