Güneş tutulması gerçekleşiyor! Kemerlerinizi bağlayın

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bu büyük an içerisine giriş yapıyoruz. Kendinizi oldukça halsiz, umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Enerjinizi tüketecek davranışlarda bugün bulunmayın. Kaygı ve korkudan uzak durun. Baş ağrısı ya da çeşitli dalgınlıklardan ötürü ufak tefek kazalar olabilir. Sakin kalmayı seçin. Bazı kesiminiz aşırı enerjik ve mutlu hissedecektir. Bunun sebebi doğum haritalarınıza göre aldığınız etkiler olacaktır.

Halkalı Güneş Tutulmasının Türkiye saatiyle başlangıcı (parçalı) saat 11:12 olacak. Halkalı Tutulma; Kanada’nın kuzeyi, Grönland, Rusya’nın kuzey doğusu Parçalı Tutulma: Kuzey Amerika’nın kuzeyi, Atlas Okyanusu’nun kuzeyi, Avrupa, Orta ve Kuzey Asya'da görülecek. Ülkemizden ise izlenemeyecektir. Ay'ın Güneş'i tam olarak kapatmadığı ve Güneş'in Ay etrafında bir halka gibi gözüktüğü tutulma türüne, halkalı Güneş tutulması adı veriliyor.

Haberin Devamı

10 Haziran 2021'de gerçekleşecek 19 derece İkizler Güneş tutulmasının etkileri başlıyor!

Güneş Tutulmaları, ay düğümlerini harekete geçiren dinamik kozmik olaylardır. Basitçe söylemek gerekirse, ay, zodyak çevresinde sürekli dönen bir eliptik üzerinde kayar. Bu yörüngenin en yüksek ve en alçak noktaları, doğum haritalarımızda güney ve kuzey düğümleri olarak görünen ay düğümlerine karşılık gelir. Genellikle Kader Düğümleri olarak adlandırılan güney ve kuzey düğümleri, geçmişimizi ve geleceğimizi, yani karmik yolumuzu sembolize eder. Buna göre tutulmalar, doğum haritalarımızdaki bu düğümleri harekete geçirerek kaderimizi aydınlatır. Bu güneş tutulmaları kaderimizi aydınlatacak olayları bizlere işaret edecek.

Bugünden sonra hiçbir şey gizli kalmayacak!

Bu tutulmaya Merkür gezegenin geri hareketiyle kavuşarak olması ve Neptün ise sert açısıyla karşılık vermesi bazı hayal kırıklıklarımızı ortaya çıkartacak. Hiç olmadığı kadar kendinizi köşeye sıkışmış hissediyorsunuz. Üzerinizde bir tembellik, ağlama hissi ve hiçbir şeyin değişmeyeceği düşüncesi yer almış olabilir. Bu durumlar sadece birer illüzyon. Ay, duygularımızı anlatı ve güneş irademizi tanımlar. Şimdi saklanan duyguların irademizin önüne geçip dışarı taştığı zamana ilerliyoruz.

Haberin Devamı

2015-2017 yıllarından yaşadıklarınızın rövanşını alacaksınız.

Bu yıllarda oldukça zorlandıysanız ve belirli haksızlıklar yaşadıysanız şimdi artık haklılığınızın anlaşıldığı ve kaybettiklerinizi yeniden alma zamanı diyebiliriz.

Sonların zor olduğunu, ancak her şeyin döngüsel olduğunu unutmayın: Bir zirve her zaman bir başlangıcın kenarında gerçekleşir.

Bu tutulma ile iletişim biçiminiz bundan sonraki yaşantınız için çok önemli olacak. Kendinize acımayı ve dramayı bırakmanız gerekiyor. Üstesinden gelemeyeceğiniz bir konu yok ama artık size hizmet etmeyen tüm alışkanlıkları bırakmanız gerekiyor. Bu tutulma güçlü iletişimsel yetenekleri olanlar için şahane bir dönem. Ortaklık yapabilir, yeni iş kurabilirsiniz. Hayat görüşleriniz ve yaşam felsefeleriniz tamamen değişiyor. Bu tutulma ile başlattığınız her şeyin sonucunu 04 aralık yay burcundaki güneş tutulması ile zirveye doğru ilerleyecek.

Haberin Devamı

Finansal iniş-çıkışlara ve manipülasyona dikkat edin.

Ekonomik açıdan bu tutulma piyasalarda büyük yanılgılar getirecek. Asla aniden korkarak ya da kaybettiğinizi düşünerek hareket etmeyin. Satmadığınız hiçbir şeyi gerçekten kaybetmiş sayılmazsınız. Acele bir şekilde yön değişiklikleri yapmayın.

Bu dönem verim ve sonuç alamadığınız hiçbir şeyi hemen değiştirmeyin. Yanılgılara çok açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Dişçinizi, kuaförünüzü ya da avukatınızı değiştirmek isteyip yeni birileri ile çalışma cesaretinde olabilirsiniz. Bu şu an yanılgılı bir geçiş olabilir. Var olanı korumayı ve sabırlı olmayı seçmelisiniz.

İlişkilerde hiçbir şey göründüğü gibi değil! Büyük bir gerçek öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İlişkilerde ani iniş çıkışlara dikkat edin. Şu an ani yaşadığınız bitişler veya yeni başlangıçlar gerçeklik sunmayabilir.

Her şey bir anda farkındalıkla oluyor.  “Ben ne yapıyorum yahu” hissi ve sonrasında her şeyi göze almak… Dünya ile Güneş’in arasına Ay girer ve tüm uyanış burada başlar. Güneş'ten gelen ışınlar, Ay'a takıldıkları için, Dünya üzerine yaklaşık 100 kilometre çapında bir gölge düşer.

Güneş tutulması en çok ikizler, yay, balık ve başaklar için fırsatlarla dolu olacak. Koç, Terazi, oğlak ve yengeçler için yarım kalan işlerini tamamlamak adına başarılı ilerleyecek. Adaleti görecekler.

Aslan, akrep, kova ve boğalar ise değişmenin insanı nasıl özgürleştirdiğini yaşayacak.

Haberin Devamı

Kararlarınızda cesur olun. Nerede vazgeçeceğinizi iyi bilin. Bir gün gelip bomboş ve anlamsız bir hayat yaşamış olduğunuzu fark ederseniz ve etrafta sizden başka suçlu da bulamazsınız

Bu güneş tutulmasında Uranüs çok etkin OLACAK! Bireyselleşiyorsunuz!

Uranüs bireysellik gezegenidir. Bu tutulma ebeveynlerimizin, kültürümüzün veya dinimizin bize dayattığı şeyleri değil, gerçekten ne istediğimizi bilmemizi istiyor. Uranüs, inançlarınızı savunmanız veya çoğu insandan farklı hissetmeniz gerektiğini söylüyor. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyemezsiniz. Şu an içindeki kalıplaşmış olan her şeye isyan edip yeni bir düzen kurma cesaretine giriyorsunuz.

Burçlara etkisi:

Koç: Yeni bir yerel çevreye sahip oluyorsunuz. İletişiminize yeni bir boyut kazandırırken, duygularınız ile başlangıçlarınızı koordine edeceksiniz. Kariyerinizde 2018 yılından bu yana yaşadığınız haksızlıkları sonlandırıyor ve özgürleşiyorsunuz.

Boğa: Yeni bir refah seviyesine kavuşurken, değerlerinizle konfor alanınızı taçlandıracaksınız. Kendi değerinizi fark ediyorsunuz.

İkizler: Derin zihniniz ve kıvrak zekânız ile kişisel bir yenilenme yaşayarak, hayata yeni bir ben edasıyla yaklaşacaksınız. İş ve aşk hayatınızda yepyeni bir dönemin başlangıcındasınız. Yapmanız gereken sadece kendinize inanmak.

Yengeç: Eskiyi bırakıp yeniye hazırlanırken, geleceği kırmızı halı ile karşılayacaksınız. İş hayatınızda bir zirveye ilerliyorsunuz. Asla pes etmeyin. Şu an yorgun olsanız bile…

Aslan: Doğanın yeniden baharı müjdelediği gibi elde ettiğiniz başarılarınız ile müjdeleniyorsunuz. Kariyerinizde yeni gelişmeler içine gireceksiniz. Sosyal statünüz değişiyor.

Başak: Geleceğiniz ufkunuz ile genişlerken, yeni bir kariyer modellemesini başarı ile tamamlıyorsunuz. Aşk hayatınızdaki hayal kırıklıklarınızı geride bırakıyorsunuz.

Terazi: Yabancı olduğunuz her şey tanıdık olurken, yeni bir çevre, yeni bir kültür, yeni bir yaşam felsefesi kazanacaksınız.

Akrep: Hayattaki mücadelenizi kazanmak adına ilk ödülü alacağınız bir yenilenme ile baş başasınız. Artık kendinizi düşünme ve yeniden tasarlama zamanındasınız. İlişkilerinizdeki toksik yapıları temizliyorsunuz.

Yay: Hayatınızın dönüm noktasında yeni bir ortaklık ile kadersel değişimi yaşayacaksınız. Aşk hayatınız ya da iş hayatınız oldukça radikal değişimlere doğru ilerliyor.

Oğlak: Çalışmalarınızda yeni bir dönemin kapısını aralıyorsunuz. Sorumluluklarınız sizleri ileriye doğru taşırken görevlerinizde yükselmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda bununla birlikte aynı ivmeyle yükseliyor. Kendinizi buluyorsunuz.

Kova: Yeni başlangıçlarınıza fiziksel şansınızın ve güçlü üretim yapan zihinsel kapasiteniz ile merhaba diyeceksiniz. Kendinizi engellenmiş hissetseniz de bir konuda özgürleşiyorsunuz.

Balık: Tamamladığınız sonlarınızı, yeniden sıcak denizlere inerek verimli bir dönemin ilk başlangıcını yapacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları