26 Mayıs Ay tutulması haftası

26 Mayıs Ay tutulması haftası: Kendi aydınlığını bul, başkasına ihtiyacın yok.

Haberin Devamı

Günaydın yıldız savaşçıları;

Gökyüzünün oldukça yoğun olduğunu ve değişen, gerileyen gezegenlerin en hızlı hareketlerini tam tutulma zamanı yaptığını artık sizlerde çok yakından biliyorsunuz. Dün Satürn gerilemesi başladı. Bu hafta sonu Merkür gerilemesi başlıyor ve iki gün sonra ay tutulması yaşanacak. Bu denli gökyüzünün değişim içinde olduğu bir yerde yeryüzünde bir netlik beklemek pek mümkün olmaz. Bunu neden anlatıyorum? 

Kendimizi kandırmayalım diye…

Şu an verilen vaatler ya da haftaya ne olacağına dair en ufak fikir türetmek mümkün değil. Gökyüzünde o kadar fazla değişken var ki hiç ateş elementi bulunmamaktadır. 

Tutulma gerçekleşene kadar ateş elementi gökyüzünde olmayacak. Bu durum hava ve su elementinin yoğunluğu ile devam edecek. Yani ikisinin bir arada olması ateş ve toprağın olmaması aşırı duygusal ve yönsüz bir his verecek. Ta ki tutulma gerçekleştikten sonra hava elementi 3 puanını ateş elementine devredecek. Harekete geçme ve inisiyatif kullanma noktasında daha aktif olmalıyız. Şu an gönlümüzün dipsiz kuyusundayız ama sonu ferahlık ve aydınlık diyebiliriz. 

Haberin Devamı

Aslında insan bilmez…

Asıl karanlığın girdiği yollar, inandığı insanlar olduğunu sanır. 

Aksine girdiğin yolda değildir karanlık…

Senin gözlerindedir.

Burnunun dibindekini görmezsin…

Arkandakini ya da yanındakini hissetmezsin. Yolun ve insanların karanlığından şikâyet edersin. Gönül gözünün karanlığı senin yolunu kapatır. Ancak gönül aydınlandı mı en karanlık kuyuya bile güneş doğar. İnsan kendi aydınlığına kavuştum başka birisinin aydınlığına asla ihtiyaç duymaz. 

26 Mayıs Ay TUTULMASI sadece bir prova! 

Bu sürece yeni dahil oluyorsunuz. Bunun en güçlü yönlerini 10 Haziran zamanında yaşayacaksınız. Bu zamandan sonra her şey daha fazla netlik kazanacak. Zihninizde size mani olan düşünceler ve yolunuzdaki engeller bir bir kalkmaya başlayacak. Tabi siz oturduğunuz yerde bir şeyleri beklemekten daha ötesini yapıyorsanız. Bu süreçte insanlara saldırmak, intikam almak, öfke kontrolünüzü yapamamak en fazla sizleri tüketecek. Kendinizi tüketmeyin. 

Haberin Devamı

Finansal piyasalara dikkat! 

Özellikle bitcoin ile ilgili çok soruyorsunuz. Yıllar önceki tutulma akslarında benzer düşüşler ve yükselişler söz konusu olmuş. Elinizden geldikçe hızlı giriş ve çıkışlar yapmayın. İşler tutulma sonrası yoluna girecektir. Sabırlı olun. Boğa döneminde öğrenmeniz gereken sabırlı olmak ve emek vermeden asla kazanamayacağınızı anlamaktır. 

Art niyet, kibir, çıkar, yalan söz, hak yemek, başkasının malına ve canına zarar vermek bütün bu kötü davranışların sebebi ruhunuz ve gönlünüzle bağlantınızı kesmenizden ötürü gelişir. 

Yardımlaşmak, paylaşmak, güzel söz, iyi niyet, başkalarının hakkını korumak, bilgiyi paylaşmak bunlar ise ruhu ile güçlü bağlantısı olan insanların yaptığı şeylerdir. 

Haberin Devamı

Ruhunuzla ve kalbinizle meselenizi çözün. Aslında güneş ve ay tutulmaları ruh ve kalp arasındaki bağlantıyı doğru kurmanıza yardımcı olur. Kendinden olmayana, senin gibi düşünmeyene bile kötü davranma. İyilik doğru kişinin işidir. 

BİR DEVİR KAPANIR YENİ BİR DEVİR BAŞLAR!

Bu, öz değerlendirme, doğruyu söyleme, tam ifşa etme ve geçerliliğini yitirmiş koşulların ortadan kaldırıldığı bir hafta olarak görülebilir. 26 Mayıs Çarşamba günü Güney Düğümünde 5 ° Yay'da Süper Ay tutulması gerçekleşecek. Yüzleşilmesi veya sıralanması gereken her şeyle başa çıkmak için yeni bir sezon başlıyor.

Yalan haberlerle gerçek haberleri ayırt edemeyeceğimiz çok zor bir dönem başlıyor!

Haberin Devamı

Hakikat temaları, yalanlar, sahte haberler ortaya fazlasıyla yayılacak. Merkür’ün ikizler burcunda geri gitmesi ise aşırı kurnazlık ve iletişimde kandırma gibi yönlerin çok fazla olacağını gösteriyor.

Bu tam ay tutulması aslında, 10 Haziran 2021'deki 19 ° İkizler Güneş Tutulmasında gerçekleşecek olan yenisini açmaya hazır bir oluşumun arkanızdaki yeni bir kapıyı kalıcı olarak kapattığınızı gösteriyor.

Ay tutulmaları, sonları yaratırken duygusaldır. Sizi duygusal bir hal içine alsa da zamanın geçişi konusunda daha bilinçli hale getirebilirler. 

Anılar ve hayaller yüzeye çıkar. Haziran 2002'deki son Yay ay tutulmasının, ardından 2012'de Ay Düğümlerinin tersine döndüğü kendi hayatınızda da şimdi tam bir daire haline gelen noktaların rövanşını alacağınız bir geri dönüş gibi düşünebilirsiniz. O zaman uğradığınız haksızlıklar ya da katılamadığınız, istenmediğiniz durumların tam tersi gibi düşünülebilir. Sistem er ya da geç yaptıklarını insanın önüne koyar…

Haberin Devamı

Hepinize bol şans…iyi olanlar kazansın.

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları