12 Nisan: Koç burcunda Yılın en önemli Yeniayı gerçekleşiyor!

Herkese mutlu hafta sonları yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

 

Hayat içerisinde debelenip giderken bu hafta salı günü bir de koç burcunda yeniay yaşayacağız. Yeniaylar çok güzeldir. Yeni başlangıçlara ve yeni kazanımlara muhakkak sizleri ilerletir. Bu zaman zaman acı verici şekilde hayatınıza gelse de her durumda bir hayır vardır kısmını size hatırlatır. 

Koç yeniayı der ki; Dinleyici olun. İnsan anlayanı olmadığında sessizleşir. 

İçinizde her an patlamaya hazır ve sabrınızın artık dayanmadığı bir nokta olabilir. Yaralarınız acıyor ve siz bu acıyı artık kesmek istiyorsunuz. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz ama daha fazla yaranın açılmasından da korkuyorsunuz. 

Öfkenizden kalan boşluğu sevgiyle doldurmaya çalışın. Biliyorum bu çok kolay değil. Bunun için daha fazla empati yapmanız gerekmektedir. Seni öfkelendiren insanın kendine ait bir hayatı ve sorunları olduğunu kendine hatırlatmayı seç. Öfke yüzünden yönetmek zorunda olduğun ilişkilerden ve kalitesiz iletişimlerden kendinizi kurtarın. Böyle bedbaht bir hayatı hak etmeyecek kadar değerli olduğunuzu kendinize söyleyin. Koç burcu “ben” demektir. Bu yeniay sizlere sadece sizin kendinizi ayağa yeniden kaldıracağını göstermektedir. 

Haberin Devamı

İçinizde yükselen her duygu kendinizi tanımanız için bir fırsat! 

Satürn Kova burcunda bizlere aslında kendi içimizi ve insanlığımızı yeniden inşa etme fırsatları sunmaktadır. 

Kuru bir kuyuya kova sarkıtırsanız dışarı hiçbir şey çıkmaz. Suyla dolu bir kuyuya kova sarkıtırsanız su çıkarma kısmı kuyudandır. Kova sadece onun dışarı çıkmasını sağlar. Kova burçları da böyledir. Boş kuyulara tahammül edemez. Bu yüzden sizlerde bu iki yıl boyunca yaşadığınız olaylarla ne kadar su çıkarttığınıza bakın. Kaynak sizsiniz. Kendi öz kaynaklarınızı bu yeniay ile birlikte lütfen keşfetmeyi seçin. 

Bu yeniay Venüs-Plüton karesinin de etkisinin sert olması para ve ilişkiler konusunda bazı restleşmeleri önünüze getirebilir. Anlaşmazlıkların bu tür konuda daha fazla olduğu ya da gözünüze partnerinizin daha fazla battığı bir dönem olabilir. 

Haberin Devamı

Bu yeniay ile birlikte korkunun altında canlı canlı gömüldüğünüzü göreceksiniz. Bunu yenmenin sizi nasıl güçlendirdiğini hissederken belki de ilk kez bunu yenmek için harekete geçeceksiniz. 

Hiçbirimizi işe yaramaz değiliz. Bu evrene gönderildiysek bazı sebeplerimiz var. Bazı boşlukları doldurmak için yollandık. Ben bu yazıyı yazmak için gönderildim. Siz okumak ve ihtiyacı olan birine gönderilmesi için belki de okuyorsun. Her şey birbiriyle çok güçlü bir şekilde bağlı. Sizlerden biri olmasaydı varoluşta bir eksiklik olacaktı. 

Aslında her şeyi değiştirebiliriz ama düşünce şeklimizi değiştirirsek…

Bizler güçsüz varlıklarız…

Kızgınlığımızla, hırsımızla, tutkularımızla savaşmak zorundayız çünkü gücümüz yok.

Haberin Devamı

Gerçekte olan sizin kızgın olmanız ya da sizi sinirlendiren insanlar değil. Sizin bununla başa çıkacak gücü kendinizde oluşturmayı başarmanızdır… 

O zaman sözlerimizi OSHO ile bitirelim: 

“Hayatın kendi başına bir anlamı yoktur. Hayat bir anlam oluşturma fırsatıdır. Anlamının keşfedilmesi değil, oluşturulması gerekir. Anlamı, ancak onu oluşturursan bulursun. Orada bir yerde çalının arkalarında durmuyor. Yani sağına soluna bakınca ya da arayınca bulunmuyor. O oluşturulacak bir şiir, söylenecek bir şarkı, edilecek bir danstır. O senin kendi münasebetine hastır.” 

Bugün saat 13:00’da Radyo D “astromatik cevaplıyor” radyo programımda kahve eşliğinde sizleri bekliyor olacağım.Bakalım önümüzdeki hafta burç yorumlarınız ve haftalık şarkılarınız nelermiş 

Mutlu günler dilerim.

Yazarın Tüm Yazıları