Uyum, ahenk ve güzellik

Güzelliğin sırrı, uyum ve ahengi yakalayabilmektir. Zihinsel, duygusal ve bedensel ahengi yakaladığınız zaman, kendinizi güçlü ve iyi hissedersiniz.

Bu hal bakışlarınızdan duruşunuza kadar tüm bedeninizden dışarı yansır. Uyum ve ahengin yarattığı titreşimler, kusursuz bir güzelliğin açığa çıkmasına neden olur.

Uyum ve ahengi yakalayan kişi kendisini mükemmel hisseder. İşte bu hal bedeninden dışarı yansır ve bütün herkes onu mükemmel olarak algılar. Mükemmellik duygusu kişinin kendinden memnun biri olmasını sağlar ve böyle biri ışıl ışıl ve etkileyici bir biçimde öyle bir bakar ki, kesinlikle ondan çok etkilenirsiniz. Duruşu ve yürüyüşü kendinden emin, güçlü ve kararlıdır.

İster kadın, ister erkek olun; duygularınızın dış görünümünüze yansıdığını unutmayın.

Hayatından bezmiş, isteksiz, birinin kusursuz bir fiziğe sahip olması bile güzel görünmesini sağlamaz. Hayatı seven, kendine inanan kişilerin bedeninden yansıyan yaşam enerjisi öylesine yoğun ve çekicidir ki, onu görenler kesinlikle çok güzel olduğuna karar verirler. Güzelliğin sırrı, içinizdeki yaşam enerjisini dışınıza yansıtmayı başarabilmek, uyum ve ahenk içinde olabilmektir.

Kendinizi inceleyin. Duruşunuz, bakışınız ve tüm özelliklerinizle siz teksiniz. Ve tipinize en yakışanın ne olabileceğini düşünmelisiniz. Size özel olmalı. Başkasını taklit etmek yerine kendiniz olmaya ve kendinizi sevmeye başladığınız zaman, uyum ve ahengi yakalayabilir ve kendinizi son derece güzel yansıtabilirsiniz.

Hastalık korkusu

Din, felsefe ve kültürlere yönelik duyguların derinleştiğini işaret eden gökyüzünün konumu, inanç ve isteklerin değişeceğini gösteriyor. Korku ve endişeler olayları yanlış değerlendirmeye neden olabilir. Gökyüzünün konumu tedbir gerektiren durumların açığa çıkabileceğini gösteriyor. Ayrıca hastalık korkusu uyandıran durumlar ve kuruntular doğabilir.

Yazarın Tüm Yazıları