Uranüs etkileri

Hiçbir dönemde işlerim bu kadar karmaşık, elektronik eşyalarım bu kadar bozuk olmamıştı.

Saçlarımı taramaktan vazgeçtim. Kazaklarımı giyerken yavaşça çekip çıkarıyorum. Madeni eşyaları ellerken önce yavaşça değip sonra tutuyorum."

Uranüs etkisinden yakınan bu mektubun sahibi sanırım doğum anında başka etkiler de alıyor ve kendine özel ilginç bir biçimde yaşıyor. Keşke mektubunda doğum zamanını bildirseydi de yıldız haritasına göre bir değerlendirme yapsaydım. Özellikle bedeninde biriken ve dokunduğu eşyalara boşalttığı elektrik yüzünden meydana gelen tatsızlıkları çözümlerdik. Ama en azından şunu söyleyebilirim.

"Ayağınıza ince iletken tabanlı ayakkabılar giyin (kauçuk olmasın), her fırsatta duş alın, en azından gün içinde aklınıza geldikçe ellerinizi uzunca bir süre suyun altında tutarak yıkayın. (Su, elektriğin bir kısmını akıtır) Ayrıca banyo küvetinin içini suyla doldurun ve deniz tuzu (Kaya tuzu da olabilir) karıştırın. Sonra içine girin ve bir süre öylece dinlenin. Böyle bir uygulama yapamıyorsanız en azından ayaklarınızı tuzlu suyla dolu bir kabın içinde dinlendirin.

RUMUZ: Deniz Kızı

Yükselen burcunuz Akrep. Doğum haritanızda su unsuru kuvvetli. Son derece hassas ve duyarlı bir yapıya sahipsiniz. Duygularınıza hakim olamıyorsunuz. Daha sakin olmalısınız. Atacağınız adımları önceden düşünün. Sezgileriniz çok kuvvetli fakat şimdilik sezgileriniz yerine mantığınıza güvenin. Sezgileriniz şu dönem sizi yanıltabilir. Ayrıca beslenmenize özen göstermelisiniz. Özellikle B vitaminleri almalı ve kırmızı besinler (et, domates gibi) almaya özen göstermelisiniz. Böylece rahatsızlık duyduğunuz rüyalar ve vizyonlar azalır. Dikkatinizi sevdiğiniz konulara yöneltin. Spor yapın ve bol bol yüzün. Böylece sözünü ettiğiniz karamsar halden uzaklaşıp daha yapıcı ve olumlu bir tavır içine girebilir, dünyayla bağlantınızı güçlendirebilirsiniz.

Bugün neler olacak

Bugün Ay, uyum, ahenk ve dengeyi sembolize eden Terazi burcunda dolaşıyor. Adalet sisteminin uygulanması için güçlü arzuların açığa çıktığını işaret eden gökyüzünün konumu özgürleşmek için kuvvetli duyguların uyanacağını gösteriyor. Değişen istekleri ortaya koymak için sabırlı davranılacak ve parasal konulara yönelik geliştirilen tedbirler dikkat çekici olacak. Geleceğe yönelik kaygılardan uzaklaşıp yenilikçi fikir ve duygular içine girilmesi sorunlarla başa çıkmayı kolaylaştıracak.
Yazarın Tüm Yazıları