Tutumlu Eva

Eva Maçaro, ne kadar tutumlu bir kadın olduğunu istemeden de olsa kanıtladı.

Maçaro, Mehmet Habbap’ın oğlu Saim ile Ferhunde Verdi’nin torunu Esra Topbaş’ın 17 Ağustos 2006’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün davetinde giydiği sarı renkli elbiseyi, geçen hafta Hanzade Doğan ve Osman Boyner’in Hilton Oteli’ndeki düğününde de değerlendirince, bu detay gözlerden kaçmadı. Eva Hanım’ın eşi Henry Maçaro ise Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğünde beyaz ceket tercih ederken, Hilton Oteli’ndeki düğüne koyu gri renkte baharlık bir takımla katıldı.

Muhteşem dönüş

Gökhan Yüzbaşıoğlu, aylardır açmayı planladığı İtalyan restoranı için aradığı yeri sonunda buldu. Kuruçeşme Sapphire’in üst katında açılacak olan bu restoran için Yüzbaşıoğlu çok ünlü bir şefle de anlaşmış. Buka Restaurant&Lounge, 22 Mayıs’ta Sapphire ile birlikte kapılarını açacak. Yüzbaşıoğlu, açılış gecesi için house müziğin efsane ismi Frankie Knuckles ile anlaştıklarını söyledi.

Sesiyle geliyor

Hakan Kural, yeni albümü "Beraber ve Solo Şarkılar"ı piyasaya sürdü. Albümdeki 10 şarkının yedisinin söz ve müziği, diğer üç şarkının da sözleri Kural imzası taşıyor. Tüm parçaların düzenlemeleri Fatih Yavuz’a ait. Çalışmanın ilk klibi ise "Bebeğim" parçasına çekildi.

Her çarşamba Banlieue’de

Mehmet Teoman’ın söz ve müziklerini yazdığı, Zuhal Olcay’ın ilk kez Ortaköy’deki Memo’s adlı kulüpte 90’ların sonunda sahneye koyduğu konseptin 2007 versiyonu, modernize edilmiş haliyle Banlieue Gold’da başlıyor. Olcay, Johnnie Walker Black Nights sponsorluğunda yarın akşam sahnede olacak. Program mayıs ayı boyunca dört kez tekrarlanacak.

Törende tatsız pişti

Yapı Kredi Özel Bankacılık Golf Turnuvası Ödülleri önceki akşam Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Golf Kulübü Kaptanı Mustafa Koç’un da katıldığı gala gecesinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Toplam 17 kupanın dağıtıldığı törende, Overall Winner İsmet Gülçimen de Yapı Kredi Özel Bankacılık Özel Ödülü’nü Mustafa Koç’un elinden aldı.

İlerleyen saatlerde Sertab Erener’in sahneye çıktığı organizasyona, Kaya Çilingiroğlu da Feraye Tonyolaç ile katıldı. Ancak Tanyolaç’ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Bayanlar B kategorisinde 40 puan ile 3’üncü olan Sinem Erülgen de oradaydı. Çilingiroğlu’nun geçtiğimiz yaz samimi şekilde objektiflere yakalandığı Erülgen’le selamlaşması, daha ciddi bir krizin doğmasına yol açtı. Bu selamlaşmadan hoşnut kalmayan Tanyolaç tepki gösterdi. Bunun üzerine Çilingiroğlu geceden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Yazı defileyle karşılayacak

Şebnem Çapa, bugün 14.00-17.00 saatleri arasında Çukurcuma’daki mağazasında bir defile düzenleyecek. "Yaza merhaba" adıyla gerçekleşecek defilede, Şebnem Hanım’ın Uzakdoğu’dan ithal ettiği kıyafetler beğeniye sunulacak.

Gelirini AÇEV’e bırakacak

B Point’te, üzerinde "Annem ve Ben" yazan kolyeler ile bileklikler satışa sunuldu. Kırmızı, sarı ve beyaz altının yanı sıra 925 ayar gümüşten tasarlanan takıların bir ucu kalp şeklinde ve bilekliklerde kullanılanların üzerinde tek bir beyaz pırlanta bulunuyor. Bilgün Dereli’nin Anneler Günü’ne özel olarak tasarladığı bu takıların satışından elde edilecek gelir ise AÇEV’e bırakılacak. Koleksiyon, Beymen Nişantaşı ve Akmerkez mağazalarında da satılacak.

Saraydaki ressam

İsmail Acar, yeni sergisi için son derece etkileyici bir mekan seçti. Ünlü ressam, sergisini bu akşam Topkapı Sarayı Has Ahırları’nda açacak.
Yazarın Tüm Yazıları