Türkiye kaçamağı Hola’ya kapak oldu

İspanyol matador Cayetano Rivera ile sevgilisi 2003 İspanya Güzeli Eva Gonzales’in Ege kaçamağı, Türkiye’yi dünyaca ünlü magazin dergisi Hola’nın bu haftaki sayısında kapağa taşıdı.

Haberin Devamı

Attığı her adım İspanyol basını tarafından takip edilen Cayetano’nun, sevgilisiyle birlikte Türk bandıralı yatta geçirdiği tatil, İspanyol televizyonlarının da en fazla takip ettiği konulardan biriydi. Rivera ve Gonzales’e, Samim Baki’ye ait Kobra adlı yattaki tatilleri sırasında yakın arkadaşları da eşlik etti. Hola dergisinde çıkan haberde, ünlü matadorun deniz ve güneşin tadını çıkarırken, ülkemizin ünlü yemeklerinden tadarak önündeki zorlu boğa güreşleri için güç topladığı yazıldı.

Sıkı dostlar

Vedat Yelkenci’nin kızı Esra ile Zeynep Madra’nın kızı Gönül, çok iyi iki dost... Zamanlarının çoğunu birlikte geçiren genç kızlara önceki gece Joke Perestroyka’da rastladım. Arkadaşlıklarındaki uyum, kıyafetlerine de yansımıştı. Birbirine benzer siyah kıyafetler giyen iki güzel, doyasıya eğlendikleri gece kulübünden birlikte ayrıldı.

Haberin Devamı

Yarışın galibi Komet oldu

D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim’in desteğiyle gerçekleşen Shop&Miles Turgutreis Cup, geçtiğimiz hafta D-Marin Turgutreis Marina’daki Blue Point’te düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Üç gün boyunca yaklaşık 25 teknenin mücadele ettiği turnuvada, kupanın sahibi Komet takımı oldu. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, bu organizasyonla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi: “Uluslararası alanda da ilgiyle takip edilmeye başlanan Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci ayağı olan Shop&Miles Turgutreis Cup’ta bir ilki gerçekleştirdik ve Turgutreis-Didim arasında Türkiye’nin ilk yelken yarışını yaptık.”

Sinemalardan önce Hillside Beach Club’da

Tüm dünyada merakla beklenen, ülkemizde ise ekim ayında vizyona girecek olan Walt Disney ve Pixar yapımı “Yukarı Bak!” filminin öngösterimi, bu akşam Fethiye’deki Hillside Beach Club’da yapılacak. Oscar adayı yönetmen Pete Docter’ın imzasını taşıyan animasyon, çocukluk hayallerinin peşinden koşan 78 yaşındaki balon satıcısı Carl Fredicksen’in maceralarını konu alıyor.

Bu elbise çok konuşuldu

Gül-Kenan Erçetingöz çiftinin sahibi olduğu internet sitesi Gecce.com’un organize ettiği 8. Mekân Oscar’ları ödül töreni, geçtiğimiz hafta Swissotel’de düzenlenmişti. Davetin en çok konuşulan detaylarından biri de Gül Erçetingöz’ün boncuklarla süslü kıyafetiydi. İzmirli ünlü modacı Fatoş Atalay’ın yedi kişilik ekibiyle bir ayda hazırladığı, üzerinde 10 bin adet boncuk bulunan kıyafeti özellikle üç ünlü isim çok beğendi. Ajda Pekkan, Ethel Baler ve Feryal Gülman, aynı elbiseden kendilerine de diktirmek için harekete geçti ve hemen Atalay’a sipariş verdi.

Haberin Devamı

Yıldız’a yeni müdür

Özel Yıldız Koleji, BJK Lisesi’nin eski müdürü Recep Demirel’i lise müdürü olarak kadrosuna kattı. Spora, sanata ve bilimsel çalışmalara öncelik vererek öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlayacaklarını belirten Demirel, “Yıldız Koleji, yenilikçi, modern ve çağdaş bir anlayışla geleceğin gençlerini yetiştirmeye devam edecek” diye konuştu.

Sezonun son sergisi

Bodrum-Torba’daki Casa Dell’Arte, 2009 yaz sergilerine Çek ressam Jiri Kobos’un “Etcetera” resim sergisiyle son veriyor. “Tablolarım, hayatın yaratıcılığının, serbest ve kısıtlanmamış fırça darbeleriyle ortaya çıkan renklerle dışa vurumudur” diyen ressamın sergisi, bugün açılacak. Bodrum’da bulunan sanatseverler, 25 Eylül’e kadar sergiyi gezebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları