Terazilerin başka yüzü

Neşeli, güler yüzlü, hoşsohbet bir Teraziyle karşılaştığınız zaman bütün Teraziler’in tatlı ve sempatik olduklarını sakın zannetmeyin. Hatta, o esprileriyle bütün kaygılarınızı silip süpüren dostunuz Terazi bile dengesi bozulduğu zaman asık suratlı, yanına yaklaşılmaz biri oluverir.

Haberin Devamı

Kavga edenleri yatıştıran, arabulucu Terazi tiplerinin kendileri ise, tartışmaktan büyük bir zevk alır ve bazen tartışmalarından yorulabilirsiniz.

Çalışkan mı, tembel mi, olduğuna karar veremeyeceğiniz tek burç Terazi’dir. Günlerce ve aylarca kafasını kaldırmadan çalışabilir. Kendini paralarcasına çalıştığını görüp çok çalışkan olduğuna karar verirsiniz. Sonra öyle bir tembelleşir ki, kazağını sandalyenin üzerinden alıp dolaba götürmeye üşenir. Hele bir de etrafında pervane olup onun işlerini yapacak birileri varsa!

Uzaktan baktığınız zaman son derece sakin, huzurlu ve dengeli bir görünümleri vardır. Sanki uyumun yürüyen canlı bir sembolü gibi dolaşırlar. Ancak, yanlarına sokulduğunuz zaman durumun hiç de göründüğü gibi olmadığını anlamanız uzun sürmez.

Haberin Devamı

Evet, Terazilerin ne kadar huzursuz tipler olduklarını ancak, yanlarına iyice yaklaştıktan sonra anlayabilirsiniz. Fakat, bütün huzursuzluğuna rağmen yine de aceleci ve telaşlı davranmaz. Hatta rahatlığı sizi öldürebilir. Neredeyse vurdum duymaz denilecek derecede sakin davranır. Ve kendilerindeki bu çelişkinin farkına vardıkları zaman çok şaşırırlar.

Burcun simgesi olan terazinin kefeleri aynı zamanda adaletin sembolüdür ve Terazi tipleri adil olabilmek için o kadar çok uğraşırlar ki, karşılaştıkları durumları enine boyuna ölçüp tartarlar. Fakat bir türlü tartma işleminin sonunu getiremezler. Ya da bu işlem çok uzun sürer ve neyi tarttığını bile unutabilir. Çünkü, terazinin kefelerinden biri yukardayken diğeri aşağıdadır. Her ikisi de aynı düzlemde duruncaya yani dengeye gelinceye kadar kararsız kalırlar.

Kararsız kaldıkları dönemde son derece çekilmez ve katlanılmaz bir tipe dönüşebilirler. Bu nedenle sevdiğiniz Terazi’nin bu huzursuzluğundan uzaklaşması için onu dost davetlerine götürmeli, açık hava organizasyonları yaparak dikkatini dağıtmalısınız. Üstelik şaşılacak bir süratle değiştiğini görebilirsiniz. Az önceki asık suratlı halinden eser kalmadığını neşeli esprilerinden anlayabilirsiniz.

Dostlarınızı unutmayın

Haberin Devamı

Kova Burcunda dolaşmaya başlayan Ay, Terazi Burcuna henüz girmiş olan Venüs’ü harekete geçiriyor. Sanatsal faaliyetlerin harekete geçtiğini işaret eden gökyüzünün konumu aynı zamanda güzellik sektörü, estetik ve bakım yöntemlerinin gündeme geleceğini gösteriyor. Bugün aşk ve ilişkiler açısından çok hoş gelişmeler meydana gelecek. İsteklerin güzel bir biçimde ortaya konulması ve istenilen etkinin açığa çıkması mümkün. Bugün dostlukları geliştirmek için uygun fırsatlar ortaya çıkacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları