Tekrarı olmayan zamanlar

Şu sıralarda internette ilginç bir mesaj dolaşıyor ve telefon açıp bana soruyorlar, bu ne demek? Şimdi önemli bir şey mi olacak? Ne olacak?

Mesaj şöyle;

"4 Mayıs’ta gece 01:00’den 2 dakika 3 saniye sonra saat ve takvim bu şekilde olacak:

01:02:03 04/05/06

VE BU BiR DAHA ASLA OLMAYACAK!"

Elbette olmayacak. Çünkü zamanların tekrarı yoktur. Ve her an, özeldir. Bu özelliği anlamak için çeşitli sistemler geliştirilebilir. Hele işiniz sayılar olduğu zaman geliştireceğiniz yöntemler ve alacağınız sonuçlar son derece ilginç olacaktır. Tıpkı 4 Mayıs gibi. Ve oluşturduğunuz yöntemle daha pek çok ilginç zamanı belirleyebilirsiniz. Fakat bunun ne anlama geldiğini bilemezsiniz. Yani yorumlayamazsınız. Yorum için, geliştirdiğiniz sistemi açıklayacak daha pek çok bilgiye ihtiyaç var. Ancak günümüz insanının düşünce biçimi, anlamadığı bir durumla karşılaştığı anda ilk tepkisi korku olduğu için yapacağı yorumlarda korku üzerine dayalı olacak ve hemen felaket senaryoları yazmaya başlayacak. Tıpkı bu örnekte olduğu gibi...

Kendini korkuya kaptırmayanlar ise, düşünmeye ve araştırmaya başlayacaklar. Çünkü bu bir işaret! Düşünmek için, gelişmek için çok önemli bir işaret. Ve insanın işaret edebilecek duruma geldiğinin işareti!

Ayrıca meydana gelen hiçbir şeyin tekrarı olmadığını anlamış bulunuyoruz. Doğu felsefesinde bu durumu şöyle tarif ediyorlar; "Aynı suya iki kere basamazsın."

Müthiş bir açıklama! Su aynı, sen aynısın fakat her seferinde bir şeyler değişiyor. Meydana gelen bir durumun aynısı bir daha tekrarlamıyor.

Bu sene 4 Mayıs’a geçilen gece saatler 01:00 00:02 dakika 00:00:03 saniyeyi gösterdiğinde takvim 01:02:03 04/05/06 şeklinde olacak. Geçen sene 3 Nisan’da saatler 01:00’i 2 dakika geçe takvim 01:02 03/04/05 olmuştu.

Önümüzdeki yıl, 5 Haziran günü saat: 01:00’i 02 dakika, 3 saniye, 4 salise geçe takvim 01:02:03:04 05/06/07 olacak.

Geçen yıl 3 Nisan’da neler olmuştu? Hatırlayanlar var mı? Ya daha önceki yıllar? Bu sene önemli! Çünkü şimdiye bu tespit yapılıyor ve belirli bir gün işaret ediliyor. İşte önemli olan bu! Yani hep olan, daima karşımızda durduğu halde göremediğimiz bir durumu görebilecek hale gelmek. Düşünebilecek ve anlayacak durumda olmak, değişim zamanının geldiğini işaret eder. (Devam edecek)

Değişim dönemi

Duygu ve düşünceleri karıştıran gerilimin yatışacağını işaret eden gökyüzünün konumu, duyguları dengelemek için büyük bir irade ve sabır ortaya konulacağını gösteriyor. Ancak olayların değiştirici etkisi, bilinçaltında birikenlerin şuur seviyesine yükselebileceğini ve önemli değişikliklerin ortaya çıkacağını belirtiyor. Şimdi yenilenme ve değişim zamanı. Ancak öfkeli, şiddetli ve sert bir tavır ortaya çıkabilir ve buna bağlı karışıklıklar olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları