Sürpriz aşklar yaşanabilir

Bugün geri giden Merkür ile Jüpiter kavuşumunu harekete geçiren Ay, düşüncelerin derinleşeceğini ve büyüyeceğini işaret ediyor.

Ayrıntıların içinde kaybolmak gibi bir durumun ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu geçmişte yaşanılmış olaylara takılıp kalınabileceğini gösterirken aynı zamanda olayların bütününden uzaklaşıp sadece tek bir ayrıntının önem kazanacağını gösteriyor. Uluslararası ilişkiler ve yabancılarla yapılacak ortaklık projelerinde aksaklıklar olabilir.

Mektuplar

RUMUZ: TESADÜF

Sevdiğiniz kişiyle aynı gün doğduğunuz için yıldız haritanızda Güneş’leriniz kavuşum yapıyor. Fakat farklı saatlerde doğmuşsunuz. Bu nedenle şahsiyetinizi ortaya koyduğunuz alanlar çok başka. Aynı zamanda doğmuş olmak sizi endişelendirmesin. Sadece aynı zamanlarda duygularınız harekete geçecek ve güçlü istekler duyacaksınız. Fakat isteklerinizin yönü farklı olacak. Mesela sizin dikkatiniz eve yöneldiği ve evinizde değişiklik yapmak için arzu duyduğunuz bir sırada o dikkatini işlerine yöneltmiş ve işiyle ilgili değişiklik yapmak için arzu duymaya başlamış olacak. Şu sıralarda her ikiniz de çok gerginsiniz ancak her ikinizin de geriliminizi oluşturan nedenler çok başka. Bu durum ilişkinizi daha sıcak hale getirmeniz için bir fırsata dönüşebilir.

RUMUZ: MISIRLI

Doğum tarihinizi belirtirken yanlışlıkla bu senenin tarihini yazmışsınız. Herhalde 2006 doğumlu değilsiniz. Sevginizi gösteremiyor olmanızın nedeni Akrep burcunun özelliği değil. Evet, Akrep’ler kendilerini göstermekten hoşlanmazlar fakat sevgisini gösterme konusunda problemi yoktur. Bu özellik doğum anında Satürn-Venüs arasındaki etkileşimle ilgili. Doğum haritanızı çıkaramadığım için bunu bilemiyoruz. Sevdiğinizin Oğlak olduğunu belirtiyorsunuz ve sevgisinden emin olamadığınızı, acaba "Seven burç mudur" diye soruyorsunuz. Burçların hepsinde sevme yeteneği var fakat her biri sembolize ettiği özelliklere uygun bir biçimde sevgisini ortaya koyar. Bu sevme biçiminin size uygun olup olmadığını inceleyecek olursak bir Akrep ile Oğlak son derece uyumludur.

RUMUZ: MÜKEMMELİYETÇİ

"Daima daha iyisi vardır" duygusuyla davranmak sizin ilişkilerinizi çok fazla etkileyen bir görüş. Elbette ki, daha iyisi vardır ama bu "İyi" kavramı neye ve kime göre? Önemli olan kendinize en uygun olanı belirlemek. Karşılaştığınız, hoşlandığınız ve sizi heyecanlandıran birisine bakıp sonra da "Acaba bundan daha iyi biri var mı, ben bununla beraber olursam, onu kaçırır mıyım" düşüncesi, sizin hayatınız boyunca yalnız kalmanıza neden olacağı gibi, devamlı bir arayışın huzursuzluğu içinde yaşamanıza da neden oluyor. Doğum zamanınızı belirtirken doğduğunuz yeri yazmayı unuttuğunuz için yıldız haritanızı çıkaramıyorum. Fakat, bu durumu sorgulamaya başladığınıza göre artık değişim zamanınız gelmiş. Dikkatinizi kendinize yöneltin ve kendiniz için iyi olanı anlamaya çalışın.
Yazarın Tüm Yazıları