GeriSeyahat Yemek haftaları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yemek haftaları

Yemek haftaları

SwissÔtel'in düzenlediği ‘‘Çin Yemekleri Festivali’’ bugün başlıyor. Otelin bünyesindeki Ku-Kong Restaurant'da 31 Ekim'e kadar devam edecek olan festivalde, Pekin'den gelen şeflerin hazırladığı turpla pişirilmiş Çin keki, Pekin usulü fırında ördek, kuş yuvası içinde dilimlenmiş sote sığır eti, tatlı ve ekşi tavuk, sebzeli sote karides, soya soslu kızarmış erişte çeşitleri gibi Çin mutfağının lezzetlerini deneyebilirsiniz. SwissÔtel, festival süresince konuklara sürpriz hediyeler de kazandıracak.

Bayıldım Cad. 2, Maçka-Beşiktaş. Rez. tel: (0212) 259 01 01'den 305

Eresin Hotel'in düzenlediği ‘‘Rumeli Haftası’’ bugün başlıyor. ‘‘Geleneksel Yöre Mutfakları’’ etkinliği çerçevesinde düzenlenen festival 23 Ekim'e kadar devam edecek. Otel bünyesindeki Revan Restaurant'da 19.00-23.00 saatleri arasında yufkalı paçadan yahniye, etli sarmadan şehriyeli-etli çorbaya ve şekerpareye kadar zengin Rumeli mutfağının özgün tatlarını bulabilirsiniz. Kişi başı 8 milyon TL. (KDV dahil, içki hariç).

Millet Cad. 186, Topkapı. Rez. Tel: (0212) 631 12 12'den 3010 ve 3013

False