GeriSeyahat Yap düğünü kap balayını
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yap düğünü kap balayını

Yap düğünü kap balayını

Büyük oteller müşteri çekmek için düğün yapanlara balayı armağanı promosyonu başlattı.

Şimdilerde birçok büyük otel, düğün organizasyonu talep eden çiftlere çeşitli promosyonlar veya birer adet balayı seyahati hediye ediyor. Hem de çekilişsiz, kurasız... Yapacağınız tek şey, rezervasyonunuzu yaptırıp gününüzü almak, ondan sonra ver elini Paris, New York, Milano... Ya da en azından, düğün yaptığınız otelde iki-üç günlük rüya gibi bir tatil!

Beş gün New York: Esma Sultan Yalısı, Boğaz'a bakan manzarası ve 900 kişilik oturma düzeniyle, yaz düğünleri için ideal bir mekan... Esas güzel olan ise, düğünlerini Esma Sultan'da yapan çiftlerin, The Marmara tarafından beş günlüğüne The Marmara-New York'a gönderilmesi!

Yıldönümü paketi de var: Türkiye'deki çeşitli Hilton'larda bu yaz düğün yapacak olan çiftleri birer adet ‘‘düğün paketi’’ ve birer adet ‘‘yıldönümü paketi’’ bekliyor. Düğün paketinde, özel limuzin servisi, boğaz manzaralı balayı suiti ve üzerine çiftin isimleri işlenmiş havlu seti hediyesi var. Ayrıca yeni evliler, balayı veya haftasonu tatillerini İzmir, Ankara veya Mersin'deki Hilton'larda da geçirebilirler.

Özel şehir turu: Bu yaz düğününü Türkiye'nin herhangi bir yerindeki Dedeman'lardan birinde yapmak isteyenlere özel olarak hazırlanan ‘‘normal balayı paketi’’ bir gecelik balayı odası, meyve-şarap servisi, odaya kahvaltı ve geç check-out imkanlarından oluşuyor. Ayrıca, düğününü İstanbul, Antalya, Bodrum veya Rize Dedeman'da yapan çiftlere özel olarak hazırlanan ‘‘özel balayı paketi’’nde, normal pakete ilave olarak çiftleri havaalanından karşılama, şehir turu, suit oda ve özel akşam yemeği ikramı yer alıyor

Deniz manzarası: Sheraton Voyager, diğer pek çok otelden farklı olarak yeni evlilere iki günlük bir ‘‘balayı paketi’’ sunuyor. Bu iki günün içinde, deniz manzaralı odada konaklama, hoşgeldin içkisi, çiçek, meyve sepeti, şampanya ve kalp şeklinde hazırlanmış küçük bir pasta da var. Ayrıca, çiftler akşam yemeğini otelin a la carte restoranı Maritime'da veya odalarının balkonunda yiyebilecekler.

Sağlık kulubü: Düğünlerini Conrad Otel balo salonunda yapacak çiftlere, balayı odası haricinde bir de kaldıkları süre boyunca geçerli olmak üzere sağlık kulübüne ücretsiz giriş veriliyor. Bu imkandan faydalanmak isteyen yeni evliler, sauna, havuz ve spor aletlerinden diledikleri gibi yararlanma hakkını kazanacaklar.

Balayı pastası: Swissotel bu yaz, boğaz manzaralı Sultan Park'da kır düğünlerinin tadını yaşatacak. Ayrıca 220 dolar veren çiftler de, Swissotel'in ‘‘balayı paketi’’nden yararlanabilecekler. Pakette, balayı pastası, boğaz manzaralı odada konaklama, Cafe Suisse'de açık büfe kahvaltı ve sağlık kulübünden ücretsiz yararlanma imkanları var.

Balayı suiti: İzmir'deki Hotel Mercure Konak’ta çiftlere, otel tarafından bir balayı suiti tahsis ediliyor. Buna dahil olarak odalarına meyve sepeti ve şampanya geliyor. Sabah otelin açık büfe kahvaltısından yararlanan çiftler, ayrıca düğün pastalarını istedikleri şekil, biçim, renk ve büyüklükte seçebiliyorlar.

Pasta bizden: Polat Renaissance, Yeşilköy'de denize bakan büyük balo salonunda ya da havuz kenarında düğün yapmak isteyen çiftlere özel olarak hazırlanıp süslenen düğün pastasını hediye ediyor. Düğün gecesi için yeni evli çifte balayı odasında bir gecelik konaklama ve ertesi sabah için de mükellef bir kahvaltı ikram ediliyor.

Balayı odası: Büyük Ankara'da düğün yapan çiftlere, otel özel olarak hazırlanmış düğün pastası ve balayı odası tahsis ediyor. Odaya geceden servis edilen bir şişe şampanya ve sabah odaya getirilen leziz kahvaltı da balayı paketini tamamlıyor.

Deniz manzaralı oda: Yeni evli çifte otel tarafından üst katlardan bir adet deniz manzaralı oda veriliyor ve sabah odaya kahvaltıları geliyor. Ege Palas'da geceden balayı odasına gönderilen içki ise beyaz şarap.

Taze çiçekler: İzmir, Thermal Princess'ta yeni evlilere özel olarak hazırlanan balayı odası, onlar gelmeden önce taze ve rengarenk çiçeklerle donatılıyor. Geceden büyük bir meyve sepeti ve soğutulmuş şampanya da odaya gönderiliyor. Bunlara ek olarak bir de iki kişilik özel düğün pastası sürprizi var...



False