GeriSeyahat Tanem’in seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Tanem’in seyir defteri

Tanem’in seyir defteri

Sunucu Tanem Sivar, küçük yaşlardan beri farklı ülkelere seyahat ediyor. Çalıştığı Acun Firarda programı sayesinde de birçok kültür tanıdı. Şu anda ailesinin bir bölümü yurtdışında yaşıyor. Bu yüzden hayatının önemli kısmı yolda geçiyor. İşte Sivar’ın favori mekanları...

OTEL

Dede Garden, Muğla Datça

Dede Garden, Eski Datça’nın merkezinde, geniş bahçe içinde eski bir konukevi. Özenle dekore edilmiş odaları, her köşesindeki zevkli detaylarıyla çok sevdiğim bir mekan. 6 odası var. Sadece yazın açık. (Tel: 0252 712 39 51)

La Valencia, ABD, San Diego

Üniversite yıllarında yaşadığım San Diego’nun ruhunu ve güzelliğini yansıtan çok özel ve kalınmasa bile mutlaka uğrayıp görülmesi gereken bir otel burası. Sahil kıyısında, ayrıca müzelere, alışveriş merkezlerine yakın. İki kişi konaklamanını fiyatı yaklaşık 300 dolar. (www.lavalencia.com)

Taş Konaklar, Kapadokya, Uçhisar

Burası mağara odaları ve suitleri ile butik otel olarak hizmet veriyor. Doğa ve tarihle bütünleşmiş. Sade ve rahat. Beş dakikalık bir yürüyüşle Güvercinlik Vadisi’ne inebilirsiniz. İki kişi konaklamanın fiyatı kahvaltı dahil 120 Euro’dan başlıyor. (www.taskonaklar.com)

Bozburun Yat Kulübü, Muğla, Marmaris

Butik Otel bölümünde Barbaros Paşa Suiti, Cemile Sultan Suiti, Zeynep Sultan Suiti ve Kaptan Köşkü bulunuyor. Her biri farklı konsepte, size kendinizi özel hissettiriyor. Fiyatları 575 TL’den başlıyor. (www.bozburunyatkulubu.com)
 
RESTORAN

Kantin, Nişantaşı

Sürekli kendini yenileyen mutfağı, her daim taze ve lezzetli yemekleriyle yıllardır favorim. (www.kantin.biz)

BAR

CORRidor, Nişantaşı

Buranın müdavimi oldum. Daima güzel müzik çalıyorlar. Güleryüzlü personeli de memnun bırakıyor. (www.corridor-bar.com)

False