GeriSeyahat Swissotel The Bosphorus Istanbul'dan bir ilk daha!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Swissotel The Bosphorus Istanbul'dan bir ilk daha!

Swissotel The Bosphorus Istanbul'dan bir ilk daha!

Safehotels Alliance AB tarafından verilen, otellerin güvenlik kalitesinin sağlık, yangın güvenliği, kişisel güvenlik ve güvenlik yönetimi alanlarında değerlendirildiği 'Safe Hotels Executive' sertifikasını Türkiye'den bir otel aldı. En yüksek seviyeyi belirten bu sertifikayı Türkiye’de alan ilk otel oldu.

Swissotel The Bosphorus, Istanbul, Safehotels Alliance AB tarafından verilen, otellerin güvenlik kalitesinin sağlık, yangın güvenliği, kişisel güvenlik ve güvenlik yönetimi alanlarında değerlendirildiği 'Safe Hotels Executive' sertifikasını almaya hak kazandı. En yüksek seviyeyi belirten bu sertifikayı Türkiye’de alan ilk otel oldu.

Dünyada turizm sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan ve güvenlik kalitesi kapsamında dünyanın en iyi otellerini değerlendiren Safehotels Alliance AB, Küresel Otel Güvenlik Standardına uyan otellere bu belgeyi veren uluslararası tek kurum.

Swissotel The Bosphorus Istanbuldan bir ilk daha

Otel, 2001 yılında kurulan Safehotels Alliance AB, turizm sektörünün en prestijli kurumlarından biridir. Konuk güvenliğinin küresel otel endüstrisi için kilit önceliklerden biri olduğunu belirten Safehotels Alliance AB, dünyanın en iyi otellerini güvenlik kalitesi açısından değerlendirir. Ayrıca Safehotels Alliance AB otellerini Global Hotel Security Standard ile belgeleyen tek uluslararası kurumdur. Safehotels Alliance AB, sağlık, yangın güvenliği, kişisel güvenlik ve güvenlik yönetimi konularında bağımsız bir denetim programı kullanmaktadır.

Otel, "Safehotels Alliance AB tarafından verilen, otellerin güvenlik kalitesinin sağlık, yangın güvenliği, kişisel güvenlik ve güvenlik yönetimi alanlarında değerlendirildiği 'Safe Hotels Executive' sertifikasını almaya hak kazandığını bildirmekten gurur duyarız. En yüksek seviyeyi belirten bu sertifikayı Türkiye’de alan ilk otel oldu. Safehotels Alliance AB ile işbirliği yapmaktan ve değerli konuklarımıza güvenli konaklama imkanı sunduğumuzu belirtmekten memnuniyet duyarız. Ayrıca uzman Andy Williams'a gözetim ve işbirliği için teşekkür ederiz." dedi.

Swissotel The Bosphorus Istanbuldan bir ilk daha

Hakkında

Otel, yolculuğuna yüksek dağları kadar yüksek yaşam standartlarıyla ünlü İsviçre’de başladı. Çağdaş İsviçre stili ve İsviçre yaşamından esinlenen zarafeti, iş seyahatlerinde veya tatillerinde seçimini lüks otellerden yana yapan ancak geleneksellik yerine yenilikçiliği tercih eden konukları kendine çekmeyi başardı. Gezginlerin olmak istediği yerlere konumlanan otel, dünyanın her yerinde konuklarına hem şehrin kalbinde hem de iş ve alışveriş merkezlerine bir köşebaşı uzaklıkta olma ayrıcalığını sunuyor.

Tesisleri dünya çapında 30’un üzerinde iyi konumlandırılmış lokasyonda yer alıyor, birçok yeni tesisise geliştirme aşamasında. Dünya misafiri olarak, her otel, İsviçre’nin sürdürülebilirlik standart doğrultusunda faaliyet gösteriyor. Misyonu ise konuklara, ekip üyelerine ve çevreye eşit şekilde saygılı olmak. Otel, dünyanın lider otel şirketlerinden Accor Hotels’e aittir. Kurulduğu ülke gibi özünde küçük bir otel olsa da kalplerde yer almış bir otel markasıdır.

False