GeriSeyahat Son 30 Yılın En Başarılıları belli oldu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Son 30 Yılın En Başarılıları belli oldu

Son 30 Yılın En Başarılıları belli oldu

Türkiye’deki 30. Yıl kutlamaları çerçevesinde Rado Saatleri, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı son 30 yılın en başarılı ismi seçti… Rado Saatleri’nin Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilecek 30. Yıl kutlaması çerçevesinde ödül, merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’a takdim edilecek.

İsviçre’nin dünyaca ünlü saat markası Rado, Türkiye’de Tufan Saat A.Ş. ile 30 yıldır sürdürdüğü başarılı ve uyumlu ortaklığını, Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen muhteşem bir geceyle kutluyor. 30’uncu yılda Tufan Saat A.Ş. için özel olarak, sadece 30 adet olarak üretilen “Rado Sintra Chronograph” koleksiyonunun da tanıtıldığı geceye, iş, sanat ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katılıyor. Türkiye’deki 30.Yıl kutlamaları çerçevesinde Rado Saatleri, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı son 30 yılın en başarılı ismi seçti… 

Rado Saatleri’nin Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilecek 30. Yıl kutlaması çerçevesinde ödül, merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’a takdim edilecek. Gecede ayrıca, Tufan Saat Mağazaları’na gelen müşteriler arasında düzenlenen anket sonucu, Türkiye’de son 30 yılın en öne çıkan isimlerine, “Zamanla Yürüyenler” adı altında plaket verilecek ve “Rado Sintra Chronograph” saat hediye edilecek. Son 30 yılın öne çıkan isimlerinden olan ve şu anda “Yaşamdan Dakikalar” programını birlikte sunan Hıncal Uluç, Sunay Akın, Nebil Özgentürk ve Haşmet Babaoğlu’da özel ödül verilecek.

 

 

 

 

 

YER:      ADİLE SULTAN SARAYI(KANDİLLİ KIZ LİSESİ)

TARİH: 09.09.2006 CUMARTESİ

SAAT:  19.30-21.00  KOKTEYL

   21.00           ÖDÜL TÖRENİ

    22.00       BURHAN ÖÇALVE TRAKYA ALL STARS

 

 

False