GeriSeyahat Sahnesi kadar enerjik kendisi kadar renkli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sahnesi kadar enerjik kendisi kadar renkli

Sahnesi kadar enerjik kendisi kadar renkli

Şarkıcı Gökçe’nın pazarı pilatesle başlıyor, bisiklet üzerinde devam ediyor. Bir pazar günü tıpkı sahnesi ve şarkıları gibi: Hızlı, enerjik ve rengârenk.

09.00 Pazar enerjisi alınıyor

Pazarları Ortaköy’deki ‘Sweet Temptations’ta kahvaltı etmeyi seviyorum. Yeşili bol, deniz kenarı mekânlar favorim. Düzenli bir iş hayatım olmadığı için bazen pazar çalışıp pazartesi tatil yapabiliyorum. Dolayısıyla pazar kahvaltılarının benim için büyük bir farkı yok. Amacım bol bol enerji depolamak.

11.00 Sıkılaşma zamanı

Spor konusunda en son pilatesi denemek istedim. Bugün Ortaköy Bros’tayız. Haftada dört gün pilates yapıyorum. 15’inci dersten sonra vücuttaki etkilerini görmeye başlıyorsunuz. Çabuk sıkılaşıyorsunuz, kaslarınız uzuyor, vücudunuz güçleniyor. Sahnede istediğiniz gibi giyinmenizi, nefes nefese kalmadan zıplamanızı sağlıyor.

14.00 Bisiklet spor değil araç

Dört senedir caddelerde bisiklet kullanıyorum. Bisiklet benim için spor değil, araç. Alışverişe çıkarken de tercihim bisiklet. Yalnız İstanbul’da çok dikkatli olmak lazım. İşlek ana yollardan geçmemek, kasksız yola çıkmamak lazım. Akşamları üzerimde özel yanıp sönen led ışıklarım oluyor. Genellikle Ortaköy’de oturduğum için İstinye taraflarına gidiyorum. Bugün bisikletimi bakıma götürdüm. Hayalim baharda arkadaşlarımla Muğla, Datça, Marmaris, Akyaka, Fethiye ve Kabakkoyu civarını bisikletle gezmek.

Sahnesi kadar enerjik kendisi kadar renkli

16.00 Eklektik giyiniyorum

Alışveriş için bu pazar Nişantaşı’ndayım. Tanju Babacan’a gidiyorum. Onun imzası olan kostümleri giymeyi çok seviyorum. Kostümleri sahnede yaptığım müziğe, karakterime ve giyeceğim yere göre seçiyorum. Eklektik giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden moda olan her şey genelde tam benlik.

18.00 Manavım yan sokağımda

Sebze ve meyve zamanında yenmeli. AlışveriÅŸimi evdeki mevsimlik sebzeler, meyveler, balıklar listeme göre yaparım. Favori alışveriÅŸ yerim, evimin hemen yan sokağındaki mahalle manavı.Â

Cıvıl cıvıl Ortaköy

Ortaköy’de oturuyorum. Burası cıvıl cıvıl. Yalnızsanız biraz çevrenizdekilere özenebiliyorsunuz. Zaten pazarlar bana yalnız geçmez gibi geliyor. Doğaya aşırı düşkünüm. Yeşil olan her yerde pazar günüm geçebilir.

Eski pazarların en büyük derdi

Ortaokul zamanlarımda her pazar, maaile rahmetli babaannemin Ortaköy’deki evinde toplanırdık. Maçlar izlenir, yemekler yenirdi. Gürültülü, neşeli pazarlardı. Eski pazarların en büyük derdi ardından gelen pazartesi okulda hep bir matematik sınavının olmasıydı.

False