GeriSeyahat Norveç Vize Ücreti 2022 - Norveç Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Norveç Vize Ücreti 2022 - Norveç Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Norveç Vize Ücreti 2022 - Norveç Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Norveç vize ücreti, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı olarak da önemli konular arasındadır. Bu bakımdan Norveç vize ücretini öğrenebilir ve buna göre bilgi sahibi olabilirsiniz. Norveç vize ücreti 2022 - Norveç vizesi masrafı ne kadar ve kaç TL detayları ile derledik.

Norveç vize ücreti yetişkinler için 80 Euro olarak belirlenmiştir. Ayrıca Norveç 6 yaşından küçük için vize istememektedir.

Norveç Vize Ücreti 2022

Norveç, ülkemiz vatandaşlarından vize isteyen bir ülkedir. Bu nedenle Norveç'e seyahat etmek isteyen kişilerin mutlaka Norveç vizesi çıkarması gerekir. Norveç'e vize çıkarmanın ücreti 80 Euro’dur. 6 yaşından küçükler için vize gerekmez ve 6-12 yaş çocuklardan da vize için 40 Euro talep edilir. Vize çıkarmak için Norveç Konsolosluğuna gitmek ve vize başvurusu yapmak gerekir.

Vize için gerekli olan belgeleri hazırlamak ve sonrasında başvuru için konsolosluğa gitmek gerekir. Gerekli evraklar hazır olduğunda ücretin ödemesini de yaparak hızla vize çıkarmak mümkündür. Vize başvurusundan itibaren 10 gün içerisinde Norveç vizesinin çıkması ve tarafınıza ulaşması mümkündür.

Norveç Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Norveç vizesi ve masrafları ne kadar ya da kaç TL tutar sıklıkla araştırılan konular arasındadır. Norveç, ülkemizden sık sık seyahat gören bir ülkedir ve bundan dolayı vize çıkarmak gerekir. Vizeyi 6 aylık ya da daha uzun sürelik çıkarmak mümkündür. 6 yaştan küçük çocuklar için Norveç vize istemez. Bu nedenle bu yaşa kadar olan çocukların vize çıkarmasına gerek kalmaz. 6-12 yaş arası çocuklar için vize masrafı 40 Euro, yetişkin bireyler için ise 80 Euro’dur. Norveç vizesi çıkarmak için ülkemizde bulunan Norveç Konsolosluğuna gitmek ve gerekli tüm evraklar ile başvuru yaparak vizeyi beklemek gerekir.

False