GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Hem sporcular hem de tembeller için bir otel

Bodrum İçmeler mevkiindeki eski TMT Oteli, büyük yatırımla yatak kapasitesi arttırılıp restore edilerek Vera Club Hotel TMT olarak yeniden hizmete girdi. Vera Club’da 250 standart, iki süit ve üç engelli odası olmak üzere toplam 329 oda var. Otelde iki yüzme havuzu, bir aqua park, açık ve kapalı restoran, iki a la carte restoran ve beş adet bar bulunuyor. Otelin aktiviteleri içinde Spa, hamam, sauna, fitness, çocuklar için miniclub ve tüm gün animasyon hizmetleri sunuluyor. Geniş bir yelpazede spor seçenekleri bulabileceğiniz otelde tenis kortu, masa tenisi, bilardo, langırt, okçuluk, plaj voleybolu ve rüzgar sörfü var. Ayrıca ücretli olarak jet ski, ringo, tenis kortu ve dalış okulundan da faydalanılıyor.

Maki’den Makitalia

Bodrum Göltürkbükü’ndeki Maki Otel’in yeni İtalyan restoranı Makitalia açıldı. İtalyan şef Carlo Bernardini’nin danışmanlığını yaptığı restoranda yemekler İtalya’dan gelen şef Salvatore Bruni ve Alessia di Gino tarafından hazırlanıyor. Makitalia’nın günlük mönüsünde Carpaccio di Polpo, Spiedino Pesce Misto, Makitalia Cassatta gibi seçenekler bulunuyor. Yakında Maki Otel’de açılacak olan Patisserie de kendi ürünleri ve İtalyan mutfağının tatlarını konuklarına sunmaya hazırlanıyor.

Tatilde SPA keyfi

Antalya Simena Hotel Resort’un yeni Spa’sı, strese bağlı kas gerilimini azaltıp hücreleri güçlendirerek keyifli bir ortamda kendinizi zinde ve dinlenmiş hissetmenizi sağlıyor. Hem de vücudunuzu ve ruhunuzu tüm kış topladığınız negatif enerjiden arındırıyor. Simena’nın masaj terapistleri hiçbir teknoloji kullanmayan masaj teknikleri uyguluyorlar. Selülit için de önerilen Aroma Terapi Masajıyla vücudunuz yenileniyor; Thai Masajı tansiyonunuzu düzenliyor, toksinlerden arındırıp yeniden enerji kazandırıyor. Temeli meridyenlerin enerji sistemine dayanan Shiatsu ve antik çağlardan kalma iyileştirici özelliği olan Hint Masajıyla ise tüm vücudunuz rahatlıyor. Ayağın refleks noktalarına baskı uygulanması esasıyla yapılan Reflexology masajı, yorgunluk ve acıyan kaslar için iyileştirici özelliğiyle tatilde sağlıklı yaşamı ayaklarınıza getiriyor.

Saat sınırlaması olmadan kahvaltı ve yemek

Antalya’ya 80 km. uzaklıkta Çıralı’da bulunan Villa Monte, her biri farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde hazırlanmış yedi odasıyla hizmet veriyor. Çıralı’nın eşsiz doğası içerisinde özgün bir mimariye sahip olan otel, çiçeklerle çevrelenmiş bahçesi, dağ manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyip içkinizi yudumlayabileceğiniz ahşap restoranı ve sıcak sohbetlerin yapıldığı özel köşeleriyle huzurlu ve keyifli bir ortam sunuyor. Villa Monte’de kahvaltı ve akşam yemeklerinde saat sınırlaması yok, uyandığınızda kahvaltınızı, acıktığınızda akşam yemeğinizi yiyebiliyorsunuz. Çıralı’da fotoğrafçılık, doğa ve dağ gezintileri, nehir yürüyüşleri, bisiklet, yüzme ve dalma gibi pek çok aktivite de yapılabiliyor.
False