GeriSeyahat İstanbul'da saklı cennet
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İstanbul'da saklı cennet

İstanbul'da saklı cennet

Eşsiz güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakan İstanbul’un saklı cennetlerinden biri Kalamış…

Sonbahar’ın hüznünün tüm şehre çöktüğü bu günlerde düzenlemesi yapılmış bahçesi ve büyüleyicideniz manzarası ile Kalamış Posh Restaurantilgi odağı.                                                  

Mekan sahibi olan İsmet Gül’ün uzun yıllar Uluslararası Denizcilik işletmelerinde yönetici olarak görev yapmasından ve denize olan tutkusundan dolayı mekana bu isim verilmiş…           

Birinci katında özel organizasyonlar düzenleme imkanı bulabileceğiniz mekanda misafirlerinizi kendi evinizde ağırlıyormuşsunuz gibi rahat edebilirsiniz.                               

Kalamış Posh’un klasik dekorlu 2.katında; ise şirket yemekleri ve benzeri tüm kurumsal organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.             

Kalamış Posh’un teras katında gün batımı eşliğinde sıcak çayı yudumlarken izlediğiniz Kalamış Koyu, marinadaki teknelerin görüntüleri ile usta bir ressamın tuvalinden çıkan bir tabloyu hissi veriyor.

Mekanda Dünya mutfağından  Akdeniz ağırlıklı , ve damak tadınıza uygun lezzetli, ve bir o kadar güzel sunumlu yiyecekler bulabilirsiniz.  

Pazar günü brunch keyfi yaşayarak güne başlamak isteyenlerdenseniz eğer mekan size bu ayrıcalığı da sunuyor.

Ayrıca her hafta yapılan birbirinden renkli organizasyonlarla eğlenceye doyacağınız Kalamış Posh saat 23.00’ten sonra dj eşliğinde hareketlenip bir clup havasına bürünüyor…

Kalamış Posh’a ulaşım:      

Eğer kendi aracınızla mekana gitmeyi tercih ederseniz birinci köprüyü kullanarakŞükrü Saraçoğlu Stadı’nın önünden geçen yol üzerinden “Kalamış” tabelaları istikametinde Marina’da bulunan mekana ulaşabilirsiniz.

Ayrıca;     

Sirkeci’den her saat başı kalkan ve Kadıköy’e ulaşan deniz otobüsleri ile, ya da

Mecidiyeköy’den kalkan Kadıköy-Söğütlüçeşme
İETT otobüsleri ile de Kalamış Posh’a ulaşabilirsiniz.

 

360 DERECE İSTANBUL...       

İSTANBUL'A FARKLI PENCERE...

4 KATTA 4 FARKLI MEKAN

 

False