GeriSeyahat İstanbul’un en iyi 5 Net Noktası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İstanbul’un en iyi 5 Net Noktası

İstanbul’un en iyi 5 Net Noktası

Orhan Veli "Böyle havada istifa ettim evkaftaki memuriyetimden" demişti şiirinde. Eğer siz de güzel havalardan muzdaripseniz, size 5 mekan tavsiyemiz var. Bu mekanlarda İnternet’ten faydalanarak işinizi ve özel yaşamınızı aksatmadan güzel havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bebek Kahve

Türkiye’de müşterilerine ücretsiz kablosuz İnternet servisi veren ilk mekan olma ünvanına sahip olan Bebek Kahve, İstanbul’da kablosuz İnternet hizmetinden faydalanabileceğiniz en nezih adreslerden. Bebek Parkı’ndaki iskelenin hemen yanındaki kahvehane, deniz kokusunun begonvil kokusuna karıştığı noktada sizi ağırlamaya hazır. Mönüsünde hamburgerden salataya her şeyi bulmanız mümkün.

Telefon: +90 212 257 66 51

Starbucks Moda

Starbucks kafelerin en iyi yanı hangisine giderseniz gidin tam olarak aynı misafirperverlik ve iyi tatlarla karşılanacağınızı bilmenizdir. Ancak Moda Starbucks araç güzergahlarına yakınlığı ve Moda’nın her daim huzurlu ortamıyla iş için ideal bir mekan. TTNet abonesiyseniz ücretsiz olarak İnternet’e bağlanabilir, işinizi veya ödevinizi bitirebilirsiniz.

Telefon +90 216 337 36 83

Bedesten Cafe

Kırmızı deri sedirlerde aynadan yansıyan günışığını izleyerek soluklanmak isteyenler için cazip bir alternatif oluşturan Bedesten Cafe & Patisserie de hem dinlenmek hem de İnternet keyfi yapmak için uygun bir mekan. Kapalıçarşı’da keyifli ve büyüleyici atmosferde öğle veya erken akşam yemeği isteyenler için salatalar, sandviçler, makarna çeşitleri ve ızgara seçeneklerinin bulunduğu hafif bir mönü de bulunuyor. Telefon +90 212 520 22 50

Mephisto

Müzik, kitap, kafe, kırtasiye, gibi birbirinden farklı görünen iş kollarını tek bir çatı altında toplayan konseptin Türkiye’deki kurucusu olan Taksim Mephisto’da dizüstü bilgisayarınızı alıp sakince İnternet’te gezinebilirsiniz. Rahatlığın ön planda tutulduğu ve ahşabın sıcaklığının canlı renklerle desteklendiği Mephisto Cafe’de, Yunan salatası, Penne Arrabiata, Meksika soslu bonfile gibi farklı tatları deneyebilirsiniz.

Telefon +90 212 249 06 87

House Cafe

Nişantaşında kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz, nezih ve rahat bir ortam. Pazar günü geç bir kahvaltı ardından İnternet’te istediğiniz gibi gezebilir veya çalışabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında, bahçesinde oturup soğuk bir frape içmek keyifli olabilir. Bahçede kedicikler de size eşlik edecek. İşinizin stresini kedileri severek atabilirsiniz.

Telefon +90 212 259 23 77

TAMMETİN

eyasam.onpunto.com
False