GeriSeyahat Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları

Editörlerimiz sizin için kaçırılmaması gereken fırsat ve seyahat haberleri derledi...

İsim annesi Sophia Loren oldu İsim annesi Sophia Loren oldu 
MSC Cruises şirketinin sürekli büyüyen filosunun yeni bayrak gemisi ‘MSC Seaview’, Sophia Loren’in katıldığı açılışla suya indirildi. Böylelikle MSC Cruises filosunun 15. gemisi olarak, 10.5 Milyar Euro’luk yatırım planı çerçevesinde son 12 ayda hizmete sokulan üçüncü gemi oldu. MSC Seaview, misafirlerine Akdeniz’in güzelliğini tecrübe etmelerini sağlayan özel bir gemi olarak yapıldı. Gemi, ilk seyahatine 10 Haziran’da Cenova’dan başladı.  (www.msccruises.com.tr)

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları



Milas-Bodrum Havalimanına ilk uçuş gerçekleşti 
Qatar Airways’in Doha’dan Bodrum’a ilk aktarmasız uçuşu gerçekleştirerek Türkiye’deki altıncı destinasyona ulaştı. Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker ise şunları söyledi: “İş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımız, bu ülkenin sunduğu tüm deneyimlere büyük ilgi gösterdiği için, Türkiye’ye gerçekleştirdiğimiz hizmetler için çok fazla talep alıyoruz. Bodrum yolcuları artık ödüllü Doha - Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA) ile hızla genişleyen rotalarımızdaki herhangi bir noktaya sorunsuz seyahat edebilecek.”(www.qatarairways.com/tr)

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları



Tatilin en lezzetli ve avantajlı uygulaması
Türkiye’nin ilk ve tek yeme-içme kulübü GastroClub, ‘Yaz Paketi’yle Ege ve Akdeniz’in en seçkin mekânlarında yüzde 50 indirim imkânı sağlıyor. Çeşme’de Meyhane Şerefe, Voi Alaçatı, Paradiso Beach, Karina Alaçatı, Asfalya ve Dost Pide; Bodrum’da Mufla, Reana, Nikki Beach, Tango Palmarina; Antalya’da Seraser Fine Dining, Pio Gastro Bar & Bistro gibi yaklaşık 200 mekânda ‘GastroClub Yaz Paketi’ avantajlarından faydalanabilirsiniz. (www.gastroclub.com.tr )

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları




Doğa sporları ödülleri sahipleriyle buluştu
Türkiye’nin tek doğa sporları dergisi olan ‘Outdoor Fitness Türkiye’nin, yaz sayısı raflardaki yerini aldı. Spor dünyasındaki güncel haberleri, antrenman, sağlık ve beslenme önerilerini barındırmakla birlikte, Türkiye’nin başarılı sporcu ve antrenörlerinden oluşan bir yazar kadrosu da her sayıda zengin bir içerik oluşturuyor. Doğa Sporları Ödülleri de bu sayıda sahipleriyle buluştu (www.outdoorfitnessturkiye.com  

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları


En yükseklerde: sen ve fotoğraf makinan
Fotoğraf tutkunuzu en yükseklerde yaşayın. Faruk Akbaş ile 27-29 Temmuz arasında gerçekleşecek fotoğraf gezisinde,  Bolkar Dağları’nda yer alan buzul göllerinin en büyüğü Çiniligöl’den, Türkiye’nin en yüksek ve dünyanın ikinci en yüksek şelalesi olma özelliğini taşıyan ‘Karpuzbaşı Şelalesi’ne kadar birçok doğa harikasını fotoğraflama şansı bulacaksınız. (fafotosafari@gmail.com   / 0535 397 87 27)

Haftanın kaçırılmaması gereken seyahat fırsatları


Burada ‘her şey yavaş’
Frankie İstanbul’un yeni markası ‘Port Frankie’, Marmaris’in en güzel koyuna konumlanan Martı Marina içinde açıldı. ‘Her şey yavaş’ felsefesinden yola çıkan mekân, tabiatın iyi yaşam için sunduğu tüm olanaklara rafine lezzetleriyle eşlik ediyor. Restoran Hisarönü Körfezi’nden çıkan günlük deniz ürünleri ve civar köylerin yerel malzemelerinden oluşan değişken menüsüyle, çam ağaçları içinde doğayla baş başa lezzet deneyimi yaşatıyor. (www.frankieistanbul.com)



False