GeriSeyahat Günün mekánı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Günün mekánı

Günün mekánı

Suadiye’de Mercanköşk

Bağdat Caddesi ve Sahilyolu, İstanbul'un yeni lezzet merkezi olma yolunda. Bunun son adımını Nur Deriş Ottoman ile Ayşe Sema Eker attılar ve Suadiye Movieplex sinemasının hemen yanında ‘‘Mercanköşk'' adlı bir kafe-restoran açtılar. Akdeniz mutfağının zengin mönüsüyle hem aceleci, hem keyif düşkünü müşterilerine aynı anda hizmet verecek olan mekánın yiyecek danışmanlığını ise Osman Serim üstlenmiş.

Ev yapımı reçellerle sunulan kahvaltı mönüsünden yulaflı hindi şnitzele, Lübnan usulü fattuş salatasından külbastılı pita sandviçe kadar pek çok lezzeti tadabileceğiniz Mercanköşk'te zengin bir çay ve kahve listesi de bulunuyor. Özel davetlere açık olan mekánda ticket ve kredi kartınızı da kullanabilirsiniz.

Park problemi yaşamadan, günün her saatinde, ister sinema öncesi açlığınızı hızlıca giderin, isterseniz yoğun kahve kokusu ve Fransızca şarkılar eşliğinde dostlarınızla koyu bir sohbete dalın. Mercanköşk salı, çarşamba ve perşembe günleri 09.00-22.00 saatleri arasında; cuma, cumartesi ve pazar günleri ise 09.00-24.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Suadiye Plajyolu Sok. 12/2, Suadiye. Tel: (0216) 363 33 32

False