GeriSeyahat Denize nazır keyif
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Denize nazır keyif

Denize nazır keyif

Hafta sonunda şöyle denize nazır bir yerde keyif yaparak geçirmek istiyorsanız işte size bir öneri.

Biraz İtalyan, biraz Meksika... Arnavutköy´de, yıllardır semtle bütünleşmiş olan Reis Cafe ismini, dekorunu ve mönüsünü degiştirerek yepyeni yüzle çıktı karşımıza. Dünya mutfağı tatlarını mönüye katıp Meksika mutfağına ağırlık veren mekan artık ´brasserie´.

Questo Brasserie´de standart ve supreme olmak üzere iki çeşit kahvaltı var. Standart kahvaltı Ezine peyniri, domates, salatalık, dil salamı, zeytin, haşlanmış yumurta, peynirli muska böreği, Marmaris çam balı ve ev yapımı vişne reçeliyle oldukça doyurucu. Supreme ise ufak sosis ve su böreği gibi artılarla biraz daha zenginleştirilmiş. Çıtır simitleri de atlamamak lazım. Bittikçe koca bir sepet daha geliyor.

Yemek alternatifleriniz arasında neler var bakalım: Barbekü soslu tavuklu sandviç ve ´combo plate´ hızlı yemekler arasından tavsiyemiz. Fajita´lar ve wrap´ler mönüde Meksika mutfağının izdüşümleri. Izgara hellim peynirli salata, Niş salata, Questo levrek, somon steak, beş peynirli ravioli ve pizzalar da çok cazip görünüyor.

Questo Brasserie´de denize sıfır olmasa da manzarası iştahınızı artırmaya yetiyor. Teras kısmı çok ferah, yol tarafındaki masalar haliyle tercih ediliyor. Birkaç basamak aşağıda ´lounge´ havası yaratılmış. Salıncak, kanepeler ve pufların bölündüğü kısım yemek sonrası kahvenizi veya içkinizi yudumlamak için çok uygun.

Questo Brasserie
Arnavutköy Cad. No: 4
Arnavutköy/İstanbul
0 212 265 52 45


 

False