GeriSeyahat Belçika Vize Ücreti 2022 - Belçika Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Belçika Vize Ücreti 2022 - Belçika Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Belçika Vize Ücreti 2022 - Belçika Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Belçika vize ücreti 2022, hem tatil hem de iş amaçlı yurtdışı turları sık şekilde yapılmaktadır. Gerekli evrak ve vize işlemleri gibi şartları sağladıktan sonra rahat şekilde giriş yapmak mümkündür. Yaz aylarının olmazsa olmaz tatil seçenekleri arasında yer alan yurtdışı turları tercih edilmektedir. Belçika vize ücreti ve masraflarını sizler için derledik.

Belçika vize ücreti 2022, yurtdışı ülkesi olan Belçika vize ücreti Euro birimi olarak 2022 yılında 80 Euro civarı olarak belirlenmiştir.

Belçika Vize Ücreti 2022

Özellikle yaz aylarında sık şekilde herkes tarafından tercih edilen yurtdışı ülkelerinin arasında Belçika ön sırada gelmektedir. Bunun yanı sıra İş içinde birçok dış ülkelerden girişleri mevcut olan bir ülkedir. Konsolosluk tarafından belirlenen ve ülkeye giriş vize ücreti 80 Euro olarak belirlenmiştir. Bu ücreti konsolosluğa yatırarak ülkeye rahat şekilde giriş çıkış sağlanabilir.

Ücretin içerisinde harç ve diğer hizmet bedelleri olduğu takdirde bu artı miktarlarda ödenmek zorundadır. Vize işlemleri gerçekleştirildikten sonra sınır geçişinde kolaylıkla geçiş yapmak mümkün hale gelecektir. Ücret yatırıldıktan sonra vizenin çıkması 1 hafta 15 gün içerisinde gerçekleşmektedir.

Belçika Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Yurtdışı ülkesi olarak girişleri sık olan Belçika ülkesi vize ücreti 80 Euro olarak yeni yılda işlem görmektedir. Türk lirası karşılığı olarak 1.250 TL civarı bir miktar olarak çıkmaktadır. Bu ülkeye seyahat için nakit bulunması gereken para 1.500 TL civarı olması gerekmektedir. Bunun içerisinde artı ücretler sayılmamakla birlikte harç ve hizmet bedeli, ulaşım gibi fiyatlarda çıkmaktadır. Ayrıca gidilen yerde konaklama için bir miktar daha ücret ödenecektir. Toplam olarak 10 bin TL kadar nakit olması ülkeyi rahat şekilde gezme ve seyahat etme olanağı sağlayacaktır. Sık tercih edilen gezi ülkeleri arasında yer almaktadır.

False