GeriSeyahat 15 HAZİRAN: Candan Erçetin, lezzet festivalinde
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
15 HAZİRAN: Candan Erçetin, lezzet festivalinde

15 HAZİRAN: Candan Erçetin, lezzet festivalinde

Kemer Golf & Country Club’da Alzheimer Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek “IV.İstanbul Lezzet Festivali”nde Candan Erçetin sahneye çıkacak.Davetiyelerin, Alzheimer Vakfı ve KG&CC’den temin edileceği festivalde tam bir lezzet zirvesi yaşanacak.

 

 

 

İstanbul’un lezzet dünyasına damgasını vuran beş yıldızlı otellerin, ünlü restoran ve barların en lezzetli yiyeceklerinin sunumlarını yapacağı geceye 2 binin üzerinde davetli bekleniyor.

 

Davetiyelerin 150 ytl’den satışa çıktığı gecenin bütün geliri Alzheimer Vakfı’na bırakılacak ve elde edilen gelir vakıfa ait bir bakım evi yapımı için kullanılacak. Böylece İstanbul Lezzet Festivali’ne katılanlar hem 60’ın üzerinde beş yıldızlı mekanın özel spesiyalitelerin tadına bakma olanağına sahip olurken aynı zamanda amansız bir hastalıkla mücadeleye önemli katkılar sağlamış olacaklar.

 

Festivalin gecesinin finalinde ise Candan Erçetin sahne alarak festivalin konuklarına muhteşem bir konser verecek.  

 

ALZHEİMER VAKFI’NA ÇAĞDAŞ BİR HUZUR EVİ İÇİN

 

Alzheimer Vakfı yararına gerçekleştirilecek “IV.İstanbul Lezzet Festivali”yle günümüzde nedeni hala bilinmeyen ve beyin düşünce, hafıza, dil bölümlerini etkileyen Alzheimer hastalığının önemine dikkat çekilecek. Festival Alzheimer hastalığını tanıtmak, hasta ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla Alzheimer Vakfı veKemer Golf & Country Club tarafından düzenleniyor. Alzheimer Vakfı’nın

çağdaş bir bakım evi yaptırabilmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerden bir tanesi olan “IV. İstanbul Lezzet Festivali” sosyal sorumluluk bilinci ile de dikkat çekiyor.

 

False