GeriSeyahat Seyahat çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat çantası

Seyahat çantası

Rahat ve şık terlikler

Birkenstock rahatlığı, Birki’s serisinin beğenilen modeli Torfino sayesinde şıklıkla buluşuyor. Birki’s Torfino’nun siyah ve beyaz renklerden oluşan koleksiyonuna bu yaz turuncu ve pembe renk kombinasyonları eklendi. Parmak arasında takılabilen çıt çıtlı çiçek figürleri size kendi tasarımınızı yaratma şansı tanıyor. Torfino modellerini Birkenstock Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 199 TL.

Hasır plaj şapkasıyla güneşten korunun

Fabrika stil sahibi kadınlar için yaza özel şapkalar tasarladı. Güneşe siper olacak hasır şapkalar ve daha fazlasını Fabrika mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 60 TL.
(www.fabrika-tr.com)

Kuru ciltlere son

Bio-oil ile güneşten ve banyodan sonra cildinizi nemlendirip rahatlatabilirsiniz. Aynı zamanda cilt lekeleri, çatlak ve yara izlerinin görünümünü gözle görünür oranda azaltan Bio-Oil’i, yetkili eczaneler, Gratis, Watsons, Tekin Acar, Sephora ve E-Bebek mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 25 TL

Rengarenk mayo ve bikiniler

Mendos’un Maria Bonita plaj koleksiyonu doğadan ilham alan desen ve motiflerle oluşturuldu. Modellere yazın coşkusunu hissettiren mavi, pembe, kahverengi ve yeşil renkleri hâkim. Straplez kesimler, askılı ve tek parça modeller arasından tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Fiyatı 269 TL.
(www.mendos.com.tr)

50 metreye kadar su geçirmiyor

Wainer sadelik ve ciddiyetin ön planda olduğu kol saati serisi, Wall Street’i tasarladı. Kahverengi deri kayışı ve paslanmaz çelik kasası ile dikkat çeken bu modelin 50 metreye kadar su geçirmeme özelliği de bulunuyor. Fiyatı 1042 TL. (www.wainer.ch)

Seyahatleriniz için organik kozmetik sepeti

Seyahate çıkarken yanınıza bu kozmetik sepeti almaya ne dersiniz? Nemlendirici, tonik ve haftada bir uygulanan maske içeren bu paketi, küçük ebatı sayesinde bavulda ya da çantada kolayca taşıyabilirsiniz. Dünyaca ünlü organik kozmetik markalarının buluştuğu paketin fiyatı 30 TL. (www.organiksepeti.com)

False