Sevgilisiyle görüntülenmek istemedi

Alpay Başaran’la olan ilişkisini geçtiğimiz yıl bitiren Verda Penso, Hande Ataizi’nin eski sevgilisi Mert İncekara ile iki aydır flört ediyor.

Penso’ya önceki gün Nişantaşı’nda yeni açılan alışveriş merkezi City’s’de rastladım. Verda Hanım, babası Levent Penso’nun City’s’de açtığı, Grey adlı kafede oturuyordu. Verda Hanım, babası Levent Bey ve erkek kardeşi Serim’le objektiflere poz verirken, sevgilisi İncekara ile görüntülenmemek için oturduğu iskemleden kalkmayı tercih etti.

Değerli hediye

Geçtiğimiz hafta Gül Erçetingöz’ün doğum günüydü... Gül Hanım, doğum gününü evinde ailesiyle kutlamayı tercih etti. Dostları doğum gününü unutmamış, Acarkent’teki evini hediye yağmuruna tutmuşlar. Ethel Baler, Moschino’nun 2008 yazına ait ayakkabısını hediye etmiş. Gül Hanım, henüz vitrinlerde bile yerini almayan ayakkabıyı görünce çok sevinmiş.

City’s’e hücum

Dünyaca ünlü mağazaları bünyesinde barındıran, şık ve kaliteli restoranlarıyla adından söz ettiren Nişantaşı’ndaki City’s alışveriş merkezi, açıldığı ilk günden bu yana ünlülerin uğrak yeri oldu. Önceki gün City’s’de gezinirken Martha-Aytek Şavkan çiftini gördüm. Geçtiğimiz yaz aylarında Çubuklu 29’daki muhteşem bir düğünle evlenen Martha-Aytek Şavkan, Dolce&Gabbana’dan yüklü miktarda alışveriş yaptılar. Beşinci katta ise Ralph Tezman, sevgilisi Sanem Kardıçalı ile Grey Cafe’de oturmuş, yemek yiyordu.

Çocuklarla yemek

Ümit-Cem Boyner çifti, çocuklarıyla birlikte önceki gece Gümüşsuyu’ndaki Topaz restoranda akşam yemeğinde bir araya geldiler. Cem Bey’in ilk evliliğini yaptığı Bilgün Dereli’den olan kızları Elif, Ayşe ve Emine’nin yanı sıra, Ümit Hanım’ın ilk evliliğinden olan oğlu Sinan Bolak’ın da katıldığı yemek, Cem Bey’in esprileriyle renklendi. Elif Boyner, kısa kestirdiği saçları ve yeni makyaj tarzıyla dikkat çekti. Cem Bey ise spor giyinmeyi tercih etmişti.

Amerika’da dinleniyor

DenizTemiz Derneği’nin (TURMEPA) geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı’nda balosu düzenlenmişti. Gecenin organizasyonu için yoğun ve yorgun geçen günler sonrasında böylesine önemli bir organizasyondan başarıyla sıyrılmasını bilen Ayşe Azizoğlu, dinlenmek için Amerika’ya uçtu. Burada 10 gün kalıp yorgunluk atacağını söyleyen Azizoğlu, dönüşte yoğun bir çalışma temposunun kendisini beklediğini söylüyor.

Samimi ortam

Bebek’teki Milagro cafe-restaurant, hem mekán ambiyansı hem de sunduğu lezzetleriyle dikkat çekiyor. Milagro’nun dekorasyonunda beyaz ve bej tonları hákim. Patronu Kaan Taşkın dekorasyonda, ham malzemeler kullanılarak aydınlık bir ortam yarattıklarını söylüyor.

Fadıllıoğlu’nun yeni oyuncağı

Ulus 29, Nişantaşı Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu, geçtiğimiz yıl bir Ferrari satın almıştı. Türkiye’de sadece altı kişide bulunan, yaklaşık 800 bin YTL değerindeki Ferrari 612 Scaglietti ile geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında turluyordu Metin Bey.

Oğlaklar buluştu

Taksim, Cartoon Hotel’in terasındaki The Moon Restaurant, Oğlak burcunda doğan konuklar için düzenlenen geceye ev sahipliği yaptı. "Altın Gece" adı altında düzenlenen davete, Semra Özal, Engin Çağlar, Anta Toros, Perihan Akı, Ertekin Dinçay, Nadir Yelkenci, Şükran Berker, Murat-Deniz Murathanoğlu çifti gibi tanınmış simalar da katıldı. Feza Fırat ile kızı Başak Fırat’ın organize ettiği, modacı Perihan Akı ile Anta Toros’un barmenlik yaptığı gecede, Oğlak burcundaki konuklar için pasta kesildi. Semra Özal, yakın dostlarıyla birlikte kestiği pastayı, modacı Perihan Akı’nın parmaklarıyla yemesi dikkat çekti.

Eğlenceli geceler

Yaz sezonunun en gözde mekanlarından Alaçatı’nın zirvedeki restoranı Tuval’in kışlık mekánı İzmir’de Konak Pier içinde açıldı. Zengin mönüleriyle Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan Tuval restoran, kış sezonu boyunca 15 günde bir düzenleyeceği özel gecelerle eğlence tutkunlarını buluşturuyor. İşletme Müdürü Atıf Gönülşen, "Müşterilerin mutluluğu için, ekip olarak uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Cumartesi geceleri de genç sanatçı Mert Özel keyifli saatler yaşatmaya devam edecek" diyor.
Yazarın Tüm Yazıları