Romantik etkiler

Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, ikili ilişkilerimize büyüme ve ifade zenginliği getiriyor.

Haberin Devamı

Çevremizdeki kişilere sevgimizin arttığını görebilir, dekorasyon, estetik ve sanat konularında aktivitelerde bulunabilir, güzel haberler alabiliriz. Günü romantik planlar ya da ortamlarda geçirebiliriz.
Ancak, Ay’ın olumsuz açıları, gün içinde gergin diyaloglara veya strese neden olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız. Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var. Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir. Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Önemsediğiniz kişilere getireceğiniz teklif veya öneriler fark yaratmanızı sağlayabilir.
 
Boğa
Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir. Kontrolü ele alabilir ve yapılması gerekenleri yapabilirsiniz. İmkansız durumlara özgün yaklaşımlarınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir, ancak sevdiğiniz ya da size bağlı kişilerle ilişkileriniz zayıflayabilir.
 
İkizler
Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz. Ancak, bu biraz da, çifte standart oluşturmak anlamına gelmiyor mu? Dikkatli olmamanız durumunda bir meslektaşınızla ya da çalıştığınız bir işle ilgili pozisyonunuz sarsılabilir veya bazı problemler ortaya çıkabilir. Bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bir kişi iş hayatınızla bağlantılı almak zorunda olduğunuz bir kararın yönünü değiştirmenize neden olabilir.
 
Yengeç

Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir. Bu kişinin hareketlerine detaycı yaklaşmanızda ve tedbirli olmanızda fayda var. Planlarınızı uygulamayı sürdürmeniz durumunda umduğunuz faydaları sağlayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmeniz, yaratıcı kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni gruplara girmeniz yaşamınıza renk katabilir ve geçmişte kaçırdığınız fırsatları görmenizi sağlayabilir.
 
Aslan
Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir. Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var. Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz. Problem ortaya çıkmadan önce bazı kişiler suçlanabilir! Aşk hayatınızda hareketlilik var, ama riskli veya belirsiz işlerle uğraşmanız imajınıza zarar verebilir.
 
Başak
Herkesi memnun etmek imkansız malum. O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var. Karışık ve zor bir işten kaçınmamanız meslektaşlarınızın veya yöneticilerinizin ilgisini çekmeniz anlamına gelebilir. Artan çalışma saatleri bilgi, tecrübe ve ilerleme anlamına geliyor.
 
Terazi
Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor. Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz. Ancak, taraf tutmadan önce, biraz daha araştırma yapmanızda fayda var. Karmaşık durumlardan uzak kalmanız stresi azaltabilir.
 
Akrep
Başkalarıyla planlanan iş ve projeler yeniden ve size uygun şekilde resmedilebilir. Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var. Durumunuzu ve yapmak istediklerinizi anlayan kişilerle çalışmanız amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir. Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.
 
Yay
Artık ilerlemenizin zamanı geldi. Aksi takdirde, ilerlemeniz gerektiği başkaları tarafından dile getirilebilir. Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz. Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir. Kaçınılmaz olanı kabul etmeli ve barışı sağlamak için çaba göstermelisiniz.
 
Oğlak
Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz. Aksi takdirde, olaylar aleyhinize gelişebilir. İş hayatınıza özen gösterin. Pozisyonunuzu güçlendirmek, ek görevler almak veya yeni işlere başlamak için olumlu günler. Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir. Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.
 
Kova
Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler. Sizin bu grupta bulunmamanızda fayda var. Seçeneklerinizi kısıtlamayın. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak yeteneklerinizi arttırmalı ve bilgi edinmelisiniz. Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir. Dürüstlük çok önemli. İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.
 
Balık
Yöntemleri veya fikirleri sizden farklı kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilir, üstünde durmama hakkınızı kullanın! İmajınızı korumak için sır saklamak durumundasınız. Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir. Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları