Penaltı noktasında petrol aradı

Penaltı kararından sonra penaltı noktasında petrol arayan Bilica’yı ikinci sarı kartla oyundan atmıyor. Hakem yumdu gözünü, çaldı düdüğü.

3 İbrahimli Beşiktaş, ilk 11’ini görünce anlıyoruz ki İ.Toraman ön libero oynayacak. Önünde panzerler, sol önde İsmail. Sivok ve Ferrari de defansın göbeğinde. Tek forvet Bobo’nun arkasındaki tek ofansif adam da Tello ve Beşiktaş bu maçı kazanmak zorunda. Bu ne yaman çelişki, Mustafa Denizli.

Göçek’in gözleri yumuk

Fenerbahçeli futbolcular maç başlamadan önce balonları patlattılar, maç başlayınca da topu patlatma peşindeler.
Bilica ile Mehmet Topuz’un tabanına faul çalmayan hakem Hüseyin Göçek’in gözleri yumuk yumuk. Ceza sahasını içerisinde Lugano’nun kalecileri bile kıskandıran elle müdahalesine penaltı çalmıyor. Penaltı kararından sonra penaltı noktasında petrol arayan Bilica’yı ikinci sarı kartla oyundan atmıyor. Hakem yumdu gözünü, çaldı düdüğü.

Fön makinası değil

Kıdemli yan hakeme ne demeli?
Gözleri önünde Bilica, İbrahim Toraman’ın saçlarını kopardı. Koşarak olay mahaline gelince sandık ki orada hakemi uyaracak, elindeki fön makinesi değil kıdemli hakem! Bayrağını kaldıracaksın orta hakeme itiraz edeceksin ki sahada taşkın hareketlere yer kalmasın. Sayın Demirören sakın bu hakemlerle ilgili kimseye SMS yollama yine yanlış anlaşılır.

Alex’in olsun

Maça fırtına gibi başlayan taraf Fenerbahçe’ydi. İki sol bekli Beşiktaş’ın kanadından akın akın geliyor. Güiza ile Alex son vuruşlarda kararlı olsalar ilk yarı 3-0 olurdu. İlk yarı bitti, Beşiktaş’ın pozisyonu yok. Teknik direktör hamlesi şart oldu ama Denizli’nin eli zayıf çünkü jokerleri tedavide.
Alex çok özel bir oyuncu, çok fazla koşması gerekmiyor. Diğer futbolcuların kan-ter içinde yaptıklarını o yürüyerek başarıyor. Forvet arkasında 3 kreatif oyuncun olacağına bir tane Alex’in olsun.

Transfer haberi okuruz

Şampiyonluk yarışında 3 takım kaldı. Ferrari’ye rağmen Beşiktaş yarış dışında. Bundan sonra Beşiktaş sayfalarını transfer haberleri süsleyecek. Yeşil sahalarda yapacak iş kalmadı. Şampiyonluk yolunda
iki ezeli rakibini deviren F.Bahçe’nin karşısındaki en büyük engel Timsah. Yanardağ patladı uçuşlar iptal, ötmek serbest.
Yazarın Tüm Yazıları