Öğretmenini tüfekle vurdu

Eskişehir’deki Yunus Emre İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki S.D., Fen ve Teknoloji öğretmenini sınıfın orta yerinde av tüfeğiyle vurdu.

İddialara göre saldırının nedeni, bir gün önce yaşanan olay. Öğretmenin, tuvalete yazı yazarken yakaladığı öğrencisini tokatladığı söyleniyor. Kasığından yaralanan öğretmen tedavi altına, öğrenciyse gözaltına alındı.

Sol gösterip sağ kesti

‘Muhteşem Yüzyıl’da, uyurken kazara bebeğinin ölümüne neden olan Hatice Sultan, vicdan azabına dayanamayarak intihara teşebbüs etti. Ancak sol bileğini kestikten sonra hamam kurnasına sağ elini daldırınca Twitter’da alay konusu oldu. Bileğini elma bıçağıyla kesişinin en ince ayrıntısına kadar verilmesi de ayrıca tepki çekti.

TÖRE
Yedi yıl sonra Güldünya kurşunu

Umut adını verdiği bebeğini dünyaya getirdikten sonra abileri tarafından hastane odasında öldürülen Güldünya Tören, töre cinayetlerinin simgesi olmuştu. Güldünya’nın bebeğinin babası Servet Taş da olaydan tam yedi yıl sonra ıstanbul Sultanbeyli’de öldürüldü. Polis şimdi baş şüpheli olarak Güldünya’nın babasını arıyor. Servet Taş’ın abisi Maşallah Taş, kardeşinin cenaze töreninde “ıki aile de köy korucusu. Ellerinden silahlar dahi alınmadı. Bilge Köyü katliamının tekrar yaşanmasını istemedik. Ancak yetkililere sesimizi duyuramadık” dedi.

MİNİ TEST

1. Geçen hafta aşağıdakilerden hangisinin istifası gündeme geldi
a. “En güvenilir bölge Van” diyen Çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar
b. Van Valisi Münir Karaloğlu
c. Herkesin gözü önünde 10 Numara’daki bir fareyi elinden kaçıran Cameron’un first kedisi Larry
d. Hepsi
2. Başbakan Erdoğan Time dergisine kapak oldu. Kendisi bu prestijli derginin kapağında yer alan kaçıncı Türk?
a. Birinci
b. Dokuzuncu
c. Sekizinci
d. Altıncı
3. Bu adamlar ne yapıyor?
a. Markette enflasyonu idrak etmiş kara kara düşünüyor
b. Sıcak bir günde soğutucu önünde serinlemeye çalışıyor
c. Serdarortaçing yapıyor
d. Meşrubat reklamı için poz veriyor
Cevaplar: 1.d, 2.b, 3.c
Yazarın Tüm Yazıları