Merkür ile Mars çatışıyor

Koç Burcundaki Merkür ile Yengeç burcundaki Mars sert bakış açısı oluşturmuş bulunuyorlar.

Aslında Merkür-Mars arasındaki sert etki mart ortalarından beri devam ediyor. Merkür’ün yavaş hareket etmesi nedeniyle bu kadar uzun süren etkileşim üç gün öncesine kadar Balık-İkizler arasında olurken şimdi Koç-Yengeç arasında meydana geliyor ve buna bağlı olarak etkinin ortaya çıkış biçimi değişiyor.

Tartışmaları ve fikir çatışmalarını işaret eden Merkür-Mars arasındaki sert açı Koç ile Yengeç arasında meydana geldiği zaman kişilik mücadelelerinden kaynaklanan tartışmalar ortaya çıkar. Herkes kendi fikrini kabul ettirmek isterken aynı zamanda hakimiyet kurmak için taraflar birbirini zorlar.

Grup liderleri arasında çıkabilecek anlaşmazlıklar, gizlenmiş planların veya anlaşmaların ortaya çıkması, başlanması tasarlanan konularla ilgili gizli düşmanlıklar ve kıskançlıklar sonucu ortaya çıkan karışıklıklar şiddetli tartışmaların yaşanmasına neden olabilir.

Dikkatsizlik sonucu ortaya çıkabilecek kazalar olabileceği gibi çarpışmalar ve çatışmalar da ortaya çıkabilir.

Merkür-Mars arasında meydana gelen sert etkileşim sabırsızlık yaratırken Merkür ile Satürn arasındaki uyumlu açı ise düşünceleri düzenlemek, sistem ve kararlı davranmak için zorluyor. Bunun sonucunda yaşlı kişiler, otorite ve güç odaklarının karışıklıklara müdahale etmesi, düzen ve disiplin sağlanabileceğini gösteriyor.

Gökyüzünün bu konumundan şu sıralarda en fazla etkilenenler başta Koç ve Yengeç olmak üzere Terazi ve Oğlak burçlarının ilk günleri doğanlar. Düşmanca tavırlara karşı tedbirli olmalısınız. Çevrenizin kıskançlığını çekecek davranışlarda bulunmaktan kaçınmalı ve karar vermeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Sabırsızlık ve kararsızlıklar sonucu zor durumda kalabilirsiniz.

Ekip çalışmaları, organizasyonlar ve iletişim konularında sorunlar çıkabilir. 24 Nisan’a kadar sürecek bu etki en yoğun hafta sonuna kadar yaşanacak. Daha sonra çözülmeye başlayacak. Bu devre içinde yakınlarınızla tartışmalara girmemeye ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen göstermeli, yapabileceklerinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçınmalısınız.

Kararlar değişecek

Radikal değişiklikler yapmaya zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle kendini göstermek isteyenler tarzlarını değiştirebilir ve bambaşka bir görünüm sergileyebilirler. Uzun seyahatler ve bilinmeyen konuların araştırılması için yapılacak çalışmalar, farklı bilgilerin ortaya çıkmasına ve kişileri derinden etkilemesine neden olacak. Ayrıca gökyüzünün konumu daha önce alınmış kararları değiştirmeye zorlayan durumların ortaya çıkacağını işaret ediyor ve bunun sonucunda fikir çatışmalarının olabileceğini gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları