Merkür geri gidiyor

Merkür, 28 Ekim Cumartesi günü geri gitmeye başladı.

Akrep Burcunun 25 derecesinde geri gitmeye başlayan Merkür, 18 Kasım’a kadar Akrep burcunun 9 derecesine gelecek ve bu noktada ilerlemeye başlayacak.

Aklı sembolize eden Merkür’ün Akrep Burcunda geri gidiyor olması, düşüncelerin geçmişe yöneleceğini ve bugün meydana gelen olayların geçmişini, görünmeyen nedenlerini ve kaynağının araştırılma zamanının geldiğini gösteriyor.

Şimdiye kadar üstünde durulmamış ve önemsenmemiş veya korkular yüzünden araştırılmamış konular önem kazanıyor.

Esrarengiz sorunların çözümlenme zamanı geldiğini işaret eden gökyüzünün bu konumu, ortaya çıkan olayların derinden etkileyeceğini, yöntem ve uygulamaların değişeceğini gösteriyor.

Ertelenmiş isteklerin yaratacağı baskı sonucunda ortaya çıkacak olaylar öfke uyandırabilir. Baskı duygusunun açığa çıkaracağı şiddetli tepkiler ve korkunun uyandıracağı öfke, gelişmelerin farklı yönde oluşmasına neden olacak.

İktidar ve güç arzusunun yaratacağı istekler sert ve şiddetli duyguların açığa çıkmasına neden olacak, fakat aynı zamanda ilginç fırsatlar da ortaya çıkacak. Özellikle Kasım ayının ikinci haftası karışıklıklar olmasına rağmen son derece ilginç çözümlerin açığa çıkması ve derinleşen fikirlerin yaratıcılığı uyandırması mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla Akrep, Boğa, Aslan ve Kova Burçlarının üçüncü ve ikinci 10 günlük devresinde doğanlar etkilenecekler. Bu devre içinde aldığınız kararlar ve harekete geçmek istediğiniz işlerle ilgili projelerinizde önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Ev taşımak, komşuluk ilişkileri, evraklar ve iletişim cihazlarıyla ilgili karışıklıklar ortaya çıkabilir. Daha önce unutulmuş veya gizlenmiş olayların gündeme gelmesi ve buna bağlı olarak hesapta olmayan durumların ortaya çıkması, yapılmış planların tamamen değişmesine neden olabilir.

Haberleşmede karışıklık çıkabilir

Gizli evrakların ve şimdiye kadar unutulmuş olayların ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, projelerle ilgili önemli değişikliklerin yapılabileceğini gösteriyor. Gizli örgütler veya ilginç gruplarla ilgili bazı bilgiler ortaya çıkabilir. Sistemle ilgili yenilenme çalışmaları yapılması için zorlayıcı durumların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu haberleşmeler, iletişim araçları ve evraklarla ilgili bazı karışıklıkların olabileceğini gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları