Mektuplar

RUMUZ: Mucize

Anlattığınız olay gerçekten çok ilginç. Fakat doğum haritanızda şifa potansiyeliniz olduğu görünüyor. Şiron’un yıldız haritanızdaki konumu hem kendinize, hem de başkalarına şifa verebileceğinizi gösteriyor. Bu potansiyelinizi öğrenmek için sözünü ettiğiniz türden bir olayı tecrübe etmeniz gerekiyordu. Yaşadığınız şiddetli hastalık sonucu içinizdeki gizli potansiyeliniz uyanmış. Bu durumdan korkmayın. Bazen kötü gibi görünen durumlar daha sonra teşekkür edeceğimiz şansa dönüşebiliyor. Böylece siz de kendinizi keşfetmiş oluyorsunuz. Bu durumda kendinizi anlamaya ve ne olduğunu çözmeye çalışın. Böylece yetenekleriniz gelişirken bilinciniz de yükselir ve ne yapmanız gerektiğine daha kolay karar verirsiniz. Üstelik anlattıklarınızdan korkulacak türden bir şey olmadığı da anlaşılıyor. Sadece, ne olduğunu bilemediğiniz için tedirgin oluyorsunuz. Yatmadan önce dikkatinizi kendinize yöneltin. Ve uykuya dalmadan önce de, kendi kendinize sorun. Ne olduğunu anlamaya çalışın ve bu halde uyuyun. Uyku esnasında merak ettiğiniz birçok sorunun cevabını bulmanız mümkün. İçinizdeki bilgi uyku esnasında şuurunuza yükselecek ve rüya kanalıyla farkına varacaksınız. Tabii gördüğünüz rüyayı hemen kalkıp yazmalısınız. Yoksa, hafızanızdan uçup gider. Hiçbir şey hatırlayamazsınız.

RUMUZ: Emel H.E

Sizin yükselen burcunuz Akrep, onun ise Kova. Her ikiniz için de değişim zamanı gelmiş. Sizin gayretinizle süren ilişkiyi artık zorlamayın ve akışına bırakın. Üstelik sizin için zor da olsa düşünce biçiminizi değiştirmeniz gerekiyor. Ve bazı alışkanlıklarınızı... Daha da önemlisi hayal ettiğiniz ilişki anlayışını değiştirecek ve daha farklı bir ilişkiyi hayal edeceksiniz.

Yıldız haritanızda son derece dikkat çekici ve karşı cinsin etkilendiği biri olduğunuz görülüyor. Kendinizi fazla üzmeyin ve olayların gelişmesini bekleyin. O da büyük bir değişim süreci içinde bulunuyor ve baskı hissediyor. Aslında her ikinizin yıldız haritası son derece uyumlu ve aranızda aşk olduğu görünüyor. Fakat şimdi farklı beklentiler ve isteklerin uyandığı bir dönem olduğu için aranızdaki ilişki farklı bir biçime dönüşebilir. Onu ve kendinizi zorlamayın.

Arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir

Son derece hareketli bir gün. Öğrenme arzusuyla yapılacak kısa yolculuklar iletişim trafiğini hareketlendirecek. Aynı zamanda eğitim programı ve ilginç konulara yönelik araştırmalar son derece dikkat çekici olabilir. Ekip çalışmaları sırasında ilginç fikirler ortaya çıkabilir ve farklı konuları araştırmaya yönelik yeni projeler yapılabilir. Arkadaşlık ilişkilerinin aşka dönüşebileceğini işaret eden gökyüzünün konumu, aniden ortaya çıkan olayların sonucunda düşüncelerin sürpriz biçimde değişeceğini gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları