Mektuplar

RUMUZ: Aşılmaz engel

Ortaya koyduğunuz irade karşısında takdir ve hayranlık duygularımı belirtmem gerek. Ayrıca, izlediğiniz yolun da son derece isabetli olduğunu belirteceğim. Anlattığınız durum karşısında yapılabileceklerin en iyisini yapmışsınız.

Ne yazık ki, sözünü etmiş olduğunuz kadar kötü niyetli kişiler olabiliyor. Ve onların verdikleri zarar, kendilerinin hesap ettiklerinden çok daha büyük sonuçlar doğurabiliyor. Fakat, sizi bir kez daha kutlarım. Hem kendinizi, hem de çevrenizi çok iyi toparlamışsınız. Ayrıca üzerenizdeki etkiler de giderek dağılıyor. Astrolojik açıdan incelediğim haritaya göre bütün sorunlar bitmek üzere. Fakat, siz bütün yaşadıklarınızdan sonra elbette ki, başka birisi olacaksınız. Fakat, bu son derece olumlu.

Pluton’un sizin üzerinizdeki etkisi artık azalmış. Üstelik doğum haritanızda bulunan mistik dörtgen (Ay, Mars, Jüpiter ve Merkür) sizin yaşadığınız tecrübeden ciddi bir ders çıkartacağınızı ve gelişeceğinizi işaret ediyor. Zaten şu sıralarda güçlü ve yapıcı etkiler almaya başlıyorsunuz. Özellikle Satürn’ün olumlu etkisi hem iradenizi güçlendiriyor, hem de yaşadığınız zorlukların ardından ödül zamanının geldiğini gösteriyor. Böylece içinde bulunduğunuz zor koşullardan tamamen çıkacak ve 2006’nın sonlarına doğru çok verimli çalışmalar yapacaksınız. Yer değiştirmeniz, çok isabetli olacak. Gelişmeleri bana bildirin.

RUMUZ: Tutulmalar

Eylül ayındaki Ay ve Güneş tutulmaları hakkında daha fazla bilgi isteyenler için sonraki günlerde ayrıntılı yorumlara yer vereceğim. Merakınızı anlıyorum. Gerçekten Eylül, astrolojik açıdan son derece dikkat çekici işaretlerin meydana geldiği bir dönem. Özellikle 7 Eylül’de meydana gelen Ay tutulmasının çok etkileyici olacağını söyleyebilirim. Üstelik bu, hem Dünya hem de Türkiye için çok önemli bir dönemin başlayacağının işareti. Bu nedenle Altınışık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği adına Pazar günü saat 14:00’te bir konferans vermeyi düşünüyorum. İlgilenirseniz sizi de beklerim.

Tel: (0216) 450 48 10

Düşünce biçimi değişiyor

Aniden ortaya çıkan durumlar son derece etkileyici ve durum değiştirici olabilir. Kalabalık gruplar, yabancılarla yapılacak organizasyonlar dikkat çekici olacak. Farklı kültürler arasında ilginç, teknoloji alanında ortaya çıkan yenilikler ise şaşırtıcı olacak. Uzay ve evrensel konular, şimdiye kadar bilinmeyen ve üzerinde düşünülmeyen farklı alanlar gündeme gelecek ve düşünce biçimini değiştirecek. Gökyüzünün konumu yenilenme zamanının geldiğini işaret ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları