Mektuplar

RUMUZ: DEMET

Başak burcunun bütün özelliklerini taşıdığınızı ifade etmişsiniz. Bu çok doğal. Çünkü, Başak burcunun yöneticisi olan Merkür de doğum anınızda Başak burcunda duruyor. Ayrıca Satürn ile de kavuşum konumunda. Bu durumda Başak burcunun karakteristik özellikleri iyice belirgin olacak. Sorduğunuz iş, okul ve aşk hayatınız hakkında açık bir yorum yapabilmem mümkün değil. Çünkü, doğum tarihinizin dışındaki bilgileri göndermemişsiniz. Yani doğum saati ve doğum yerini de bildirmeniz gerekiyordu. Ancak bu ay istekleriniz artacak. Öfkeli ve sabırsız davranmayın. Ani başlayacak aşk maceraları yaşayabilirsiniz, fakat böyle bir aşk macerası başladığı gibi aniden bitebilir.

RUMUZ: AKINCI

Balık erkeği ile Oğlak kadını doğum haritasında zorlayıcı etkiler yoksa iyi anlaşırlar. Balık suyun, Oğlak ise toprağın elemanı oldukları için aralarında uyum vardır. Bazı durumlarda hiç anlaşamaz denilen burçlar arasında doğum anındaki uyumluluk yüksek olduğundan, aralarında çok hoş bir uyum yakalanabilir. Ya da anlaşır denilen burçlar arasında bir de bakarsınız, astrolojik açıdan ciddi uyumsuzluklar vardır ve anlaşamazlar. Sadece burçlara bakarak yeterli inceleme yapmak mümkün değil.

RUMUZ: Dört Yay Burcu

Aynı şirkette çalışan dört Yay burçlu arkadaş, intiharın eşiğinde olduklarını belirtmiş ve bunun Pluton etkisi olduğunu düşündüklerini yazmışlar. Şayet ölüm fikirleri içinde bulunuyorsanız, düşünce biçiminizi değiştirin. Çünkü Pluton, sadece ölümü ve ölüm ötesini değil aynı zamanda yer altı kaynaklarını sembolize ediyor. Sizin bu etkiyi nasıl kullanacağınız ise, doğum anındaki etkilerinize bağlı. İntihar ve ölüm fikirlerinden uzaklaşıp güçlü beklentiler içine girmeli ve kendi potansiyel gücünüzü açığa çıkaracak hedefler belirlemelisiniz.

Değişim zamanı

Bugün meydana gelen olaylar son derece etkileyici olsa da uyum sağlamak mümkün... Değişiklik yapmak isteyenler, bu değişiklikleri fazla zorlanmadan gerçekleştirebilirler. İlginç karşılaşmalar yaşanabilir. Sistem ve uygulanan yöntemlerin gözden geçirileceğini işaret eden gökyüzünün konumu isteklerin ortaya konması için zorlayacak. Alıp satmak ve yatırım yapmak için güçlü arzuların uyanacağı bir gün.
Yazarın Tüm Yazıları