Mektuplar

Haberin Devamı

Rumuz: Serap-İstanbul
"Size daha önce birkaç kez yazdım. Hiç olmazsa bu defa yardımcı olup cevap verirseniz, sevinirim" diyor. Ne demek... Ben bunun için buradayım. Yardımcı olabilirsem sevinirim.

Hayatının bugüne kadar hep zorluklarla geçtiğini, sevdiği bir iş bulduğu zaman bile sevincinin kursağında kaldığını ve de işten ayrıldığını, gönül meselelerinde hiç şansının olmadığını belirterek, "Yıldızların etkisi çok mu sert, ben hiç evlenip çocuk sahibi olamayacak mıyım" diye soruyor.

Sevgili Serap, doğum saatinizin 10 olduğunu belirtmişsiniz, ancak sabah mı akşam mı olduğu belli değil. Ben sabah saatini aldım ve yükselen burcunuzu Boğa olarak belirledim, umarım doğrudur. Ancak, doğum saatinizde hata olsa bile doğduğunuz gün Güneş ve Merkür’ün zorlayıcı etkiler aldığı açıkça görülüyor. Ayrıca sözünü etmiş olduğunuz mesleğinizle de yıldızların konumu örtüşüyor. Bu nedenle yükselen burcunuzun Boğa olma ihtimali kuvvetli.

Hayatınızda karşılaştığınız zorlukların nedeni, değiştirme potansiyeline sahip olarak doğmanızdan kaynaklanıyor. Halbuki yükselen Boğa size kararlılık, güven ihtiyacı ve inatçılık özellikleri verdiği için alışkanlıklarınızı veya koşullarınızı değiştirmek istemiyorsunuz. Tabii bu durumda istemediğiniz halde olaylar sizi değişime zorluyor ve acı çekiyorsunuz.

Ayrıca çevrenizde bulunanları, yakınlarınızı da etkileyip fikirlerini değiştirmeye çaba göstereceğiniz anlaşılıyor. Öncelikle rahat olmayı deneyin ve olayları zorlamak yerine kendinizi akışa bırakın.

Zihinsel faaliyetiniz son derece yüksek. Tabii bu durum ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Ayrıca, farklı ve alışılmışın dışında bir anlayışa sahipsiniz. Üstelik, sevgisini gizleyen, kendisine saklayan bir tutum içinde olduğunuzu söyleyebilirim. Bütün bu nitelikler bir araya geldiği zaman hayatınızın zor olması pek tabii bir durum.

Aslında mesleğiniz size son derece uygun. Ve son derece başarılı olabilirsiniz. Yeter ki, ilişkilerinizi idealize etmeyin ve fikirlerinizi yıkıcı bir biçimde ifade etmeyin.

Ay’ınız Balık’ta ve iyi etkiler altında bulunduğu için duygularınız güçlü ve yoğun. Üstelik duygularınızı disipline edebiliyor ve olumlu yaklaşabiliyorsunuz. Hem de yakıcı ve yoğun duygulara sahip olduğunuz (Mars sert etki yapıyor) halde.

Bu durumda iyi ve olumlu duygularınızı yüksek tutmalı, karamsar açıdan olaylara bakmak yerine biraz daha anlayış ve hoşgörüyle yaklaşmalı ve kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz. Böylece aradığınız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bu ay aradığınız fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bunu iyi değerlendirmek sizin elinizde.

Duygusal patlamalar

İkizler Burcunda dolaşan Ay bugün Venüs ve Pluto’nu tetikliyor. Duygusal patlamaların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu gizli isteklerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Meydana gelen olaylar derinden etkileyebilir ve şimdiye kadar saklı kalmış duyguları ve istekleri açığa çıkarabilir. Aşk, ilişkiler ve finans konularına yönelik köklü değişikliklerin yapılması için zorlayıcı durumlar meydana gelebilir. Yeraltı kaynaklarıyla ilgili beklenmedik gelişmeler meydana gelecek ve saklanan bilgiler ortaya çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları