Mars burç değiştiriyor

Bugün Mars burç değiştiriyor ve İkizler burcundan çıkıp Yengeç burcuna giriyor.

Böylece iletişim konularında ortaya çıkan yüksek potansiyelli enerji biçim değiştirecek ve uluorta meydana gelen olaylar gizlenecek. Güven ihtiyacının yükselmesiyle birlikte ortaya çıkan gizlilik, içsel çatışmaları beraberinde getirebilir. Özellikle öğle saatlerinde Akrep Burcuna giren Ay, Mars’ı harekete geçiriyor ve güçlü arzular uyandırıyor. Gökyüzünün bu konumu, seyahate çıkmak için uygun koşulların meydana geleceğini işaret ediyor.

Mektuplar

Gökyüzünde beliren tuhaflık

Ne olduğunu çok merak ettiğim ve açıklayamadığım görüntülerle ilgili aldığım mektuplar fazla açıklayıcı olmasa bile, en azından benden başkaları tarafından da görülmüş olduğunu bildirdiği için aydınlatıcı oldu. Kendi tecrübelerini anlatan herkese teşekkür ediyorum. Bunların arasından M.Cüneyt Kumbasar imzalı mektubu aynen yayınlıyorum;

"Sizin 20 Mart Pazartesi günü yazdığınız beyazımsı daireleri, geçen sene bir gece balkona çıktığımda gördüm. İlk baktığımda bunları ben de bir lazer oyunu zannettim ancak bu görüntülerin aynısını 1985 tarihinde askerliğimi yaptığım Diyarbakır’da gördüğümü hatırladım.

Tatbikat için Diyarbakır’dan Siverek’e gitmiştik ve hava çok sıcak olduğu için arazide dışarıda yatıyorduk. Gökyüzü çok hafif bulutlu idi ve bu bahsi geçen beyazımsı daireleri ben orada gördüm, fakat bir anlam veremedim. Basit bir mantık yürütecek olursak; 1985 yılında Siverek’teki boş bir arazide gördüğüm bu garip şekilleri kim, niye ve niçin yapsın ve hangi teknoloji ile?

Birkaç hafta önce TV8’de haber bülteninde bu görüntüleri kamerası ile görüntüleyen bir hanımla ilgili haber vardı ve sizin sözünü ettiğiniz ve benim de gördüğüm bu daireleri gösterdiler.

’Tanrıların Arabaları’ adlı kitabın yazarı Erich von Daniken, geçen sene yabancı bir kanalda yaptığı konuşma sırasında uzaylıların her altı bin yılda bir dünyayı ziyaret ettiklerini anlatmıştı ve konuşmasını altı bin yıllık sürenin 2005 veya 2006 yılında sona ereceğini söyleyerek bitirmişti. Bütün bunlar, gökyüzünde beliren bu görüntülerin bir ışık aldatmacası veya lazer oyunu olma olasılığının oldukça zayıf olduğunu gösteriyor."

RUMUZ: Gece Ayazı

Hem sevdiğinizin, hem de kendinizin doğum zamanını bildirmişsiniz, fakat doğum saatinizi ve doğum yerinizi bildirmediğiniz için aranızdaki uyumluluk incelemesini yapamıyorum. Fakat her ikinizin burcunun yöneticisi Venüs olduğu için güzellik ve estetik duygunuzun uyumlu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca mektubunuzda savaşmaktan söz ediyorsunuz, ancak sizin burcunuz savaşçı bir burç değil. İsteklerinizin gerçekleşmesi için biraz rahat olun ve ısrarcı davranmayın.
Yazarın Tüm Yazıları