Macera arayışı başlıyor

Yay burcunda ilerleyen Ay, öğle saatlerinde Venüs ile kavuşum yapıyor.

Macera duygularının açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, isteklerin özgür biçimde ortaya konacağını ve iyimser bir tavrın ortaya çıkacağını gösteriyor. Hem sanat, hem de aşk açısından güzel duyguların uyandığı bir gün. Aynı zamanda parasal konulara yönelik gelişmeler umut verici olacak. Sürpriz aşklar ve ilginç ilişkiler de son derece dikkat çekici ve etkileyici...

Mektuplar

RUMUZ: Nova

Nova adıyla gönderilen mektup sahibi, geçen yılın kendisi için inişli-çıkışlı geçmiş olduğundan yakınıyor. Yay burcunun son devresinde doğan biri olarak Pluton etkilerini almaya başlamış olduğunuz için, durumunuzu böyle yorumluyorsunuz. Bu yılın iyi geçeceğini söyleyen iç sesinize kulak verin. Çünkü 25 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna giriyor. İyimserliğiniz artarken fırsatlar da karşınıza çıkacak. Pluton son derece sert ve zorlayıcı bir etkiye sahip. Sizi görünür bir biçimde değiştiriyor. Yay burcunun doğal şansına sahipsiniz ve bu sene sizin için büyüme zamanı. Her açıdan büyüyebilirsiniz. Yani kilo da alabilirsiniz. Bu nedenle beslenmenize özen gösterin. Yükselen burcunuz Başak. Size analiz yeteneği ve zeka veriyor. Ancak, doğum anında Merkür’ün konumu da yaratıcı ve yüksek potansiyelli bir zekanız olduğuna işaret ediyor.

Son derece ilginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Tecrübeleri kendinize çekip (zorlayıcı türden) sonra da bunun bilgisine ulaşabilmek gibi bir potansiyeliniz var. Bu nedenle hayatınızda çeşitli inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Fakat zorluklardan sonra aşama yapmış olduğunuzu anlarsınız. "Kariyer" meselesine gelince... Hiç endişe etmeyin. Doğum haritanız, okulda kalıp kariyer yapabileceğinizi gösteriyor. Üstelik son derece başarılı olabileceğinizi de ilave etmeliyim.

RUMUZ: Aşk rüzgarı

Anlattığınız aşk macerası gerçekten müthiş, keşke izin verseydiniz de yazsaydım. Pek çok kişi için de önemli bir tecrübe olurdu ve belki de benzer durumda olanlar sizin tecrübenizden faydalanırdı. Fakat yazılmasını istememenizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Anlattığınız gibi bir aşk macerası Uranüs’ün işi. Fakat sizin doğum haritanızda zaten Uranüs güçlü konumda ve aşk potansiyeliniz yüksek. Özellikle marjinal kişiler, sıradışı aşklar yaşayacağınızı işaret eden doğum haritanızda, anlattığınız aşk macerası Uranüs döngüsünün başladığı zaman meydana gelmiş. Aniden başlayan ilişkinin aniden bitmesi de tipik bir Uranüs etkisi. Ancak bu aşk sizi fena hırpalamış. Bir süre kendinizi dinlemek için çekildiğiniz köşeden artık çıkmalısınız. Aldığınız doktor yardımı tek başına yeterli değil. Sizin de gayret göstermeniz gerekiyor. Üstelik yıldızlar sizin için iyi bir zamanın başlamak üzere olduğunu işaret ediyor. Yaşadığınız aşk macerasını kendinizi keşfetmenizi sağlayan bir tecrübe olarak değerlendirin ve bu tecrübeyle ihtiyacı olanlara yardımcı olmayı düşünün. Yaşadığınız olayı kitap haline getirebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları