Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNETBazı yemekler, “Ben normalde hiç sevmem ama bu çok güzel olmuş” dedirtir yiyenlere… İşte bugünkü tarifimiz tam da öyle bir etkiye sahip. Belki de yer elması daha önce hiç bu kadar lezzetli olmamıştı…
Hem leziz, hem doyurucu, hem besin değeri yüksek, hem de pratik. İster salata ister meze o an canınız ne isterse…
Tam kıvamında kıtır hamuru ve enfes kremalı bir tarta kim hayır diyebilir ki? Ben bugün değişik olsun diye kuru kayısılar kullandım ama zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum ve sizi tartınızın üzerini istediğiniz gibi süslemeye davet ediyorum. Tabii...
Bazen mutfağımızdaki sebzelerle alışılmışın dışında tarifler denemek isteriz. Sunumu da lezzeti de mükemmel olsun diye düşünürüz. İşte size öyle bir tarifle geldim. Bu defa lahanayı sarmayacağız. Kendisi küçük lezzeti büyük lahana topları...
Enfes bir dokuya sahip, tek bir dilimle asla yetinemeyeceğiniz bir tarifle geldim. Her çatalda yiyeni mest etme garantisi var. Yumuşacık ve fırından eve yayılan bu mis kokulu kek tarifini sizlerle paylaşıyorum.
Güzel bir sofranın olmazsa olmazlarından biri de sanıyorum ki mezeler. Ana yemek olarak ne tüketilirse tüketilsin neredeyse masadaki herkesin eli o mezeye gider bir kere. Aslında bir kere iki kere derken bir de bakarsınız ki ilk tükenen şeyler...
Çay ve kahve sohbetleri en güzel nasıl neşelenir derseniz size leziz bir dilim kek ile derim. Sade kakaolu kekler dünyanın en beğenilen lezzetlerinin başında gelirken içine biraz frambuaz ekleme fikri işi daha da cazip hale geliyor. Haydi o zaman...
2020 yılının son ayındayız. Dünya üzerinde yaşayan ne kadar insan varsa o kadar duygu var bu yıla dair. Kimimiz çok sevdi bazılarımız ise hiç sevemedi bu yılı ama yine de tüm kapanışları saygıyla yapmamız gerektiğine inanıyorum. İşte bu sebeple bu...