Tanınmış şeflerin mutfaklarından olmazsa olmaz malzemeler
Herkesin mutfakta olmazsa olmaz dediği bir şeyler vardır. İşte profesyonel şeflerin tercihleri...
Stephanie Izard (Little Goat, Girl and the Goat) - Balık sosu
Marcus Samuelsson (Red Rooster & Streetbird Rotisserie) - Acı sos ve turşu
Giuseppe Tentori (GT Prime and GT Fish & Oyster) - Konserve ton balığı
Christina Tosi (Milk Bar) - Tuzsuz tereyağı
Michael Fiorelli (Love & Salt) - Konserve domates
Katie Button (Cúrate) - Zeytin ezmesi
Matt Hyland (Emily) - Sardalye konservesi
Troy Guard (TAG) - Jalapeno biberi turşusu
Jared Braithwaite (Colonie) - Zeytinyağında ançüez
Mary Dumont (Cultivar) - Kırmızıbiber sosu
Casey Rebecca Nunes (Media Noche) - Sardalye
Jason Campbell (Mary Eddy's) - Harissa sosu