Safranbolu'da geleneksel lezzetler yarıştı, kazanan 'Miyana helvası' oldu
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ile Safranbolu Belediyesi tarafından "5. Geleneksel Lezzet Şenliği Yemek Yarışması" düzenlendi.
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ile Safranbolu Belediyesi tarafından "5. Geleneksel Lezzet Şenliği Yemek Yarışması" düzenlendi.
Ana yemek kategorisinde "testi kebabı" ile Nagihan Dinler, yöresel yemekler kategorisinde "cevizli tereyağlı yumurta" ile Naciye Özduran, hamur işlerinde "cevizli çörek" ile Şerife Ağar birinci oldu.
TAŞFED Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özrek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya 7 kişilik bir ekiple katıldıklarını söyledi.