Dünyadan en güncel haberler, Türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Önce ocakta sonra fırında 5 saat pişiyor... Yemek için Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar
Rize'nin coğrafi işaret belgesi alınarak tescillenen Çayeli kuru fasulyesi yemeği, Türkiye'nin dört bir yanından kente gelen ziyaretçilerden ilgi görüyor.
Yazdır
A
Yazı Tipi
Yazdır
A
Yazı Tipi
Önceki Fotoğraflar
10
Yaklaşık 2 saatlik işlemin ardından fasulye bakır tencere ile fırına veriliyor. 130 derecelik fırında, kapağı açılmadan 1-2 saat pişirilen kuru fasulye, çıkarıldıktan sonra 20 dakika demlenmesi için bekletiliyor.