Fotoğraflar: Instagram
Mutfağında, işletmesinde kadınlar olan 10 başarılı restoran
Kadınlar her yerde olduğu gibi yeme içme sektöründe de son dönemde çok başarılı işler ortaya koyuyorlar. İster şef ister işletmeci olsunlar, kadınların yönetiminde çok sayıda parlak mekân bulunuyor. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların girişimleriyle doğan ve kısa sürede popülerleşen mekanların birkaçı...
Kadınlar her yerde olduğu gibi yeme içme sektöründe de son dönemde çok başarılı işler ortaya koyuyorlar. İster şef ister işletmeci olsunlar, kadınların yönetiminde çok sayıda parlak mekân bulunuyor. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların girişimleriyle doğan ve kısa sürede popülerleşen mekanların birkaçı...
Gram
Didem Şenol’un tezgahın arkasında yer aldığı Gram’da sadece mevsimindeki meyve ve sebzelerle nefis yemekler yiyebilirsiniz. İstanbul’un kritik noktalarındaki mekanların yanı sıra gramevde ile bu lezzetlerin keyfini evinizde de çıkarabilirsiniz.
La Mancha
Soul Group bünyesindeki La Mancha’nın arkasındaki isimlerden biri Aslı Pasinli. Akdeniz mutfağının nefis örneklerini sergileyen La Mancha’nın kardeşleri Banyan ve Kydonia’da da Pasinli’nin imzası bulunuyor.
Pera Thai
Tayland mutfağının İstanbul’daki en güçlü temsilcileri arasında ilk sıralarda yer alan Pera Thai’nin sahibi ve işletmecisi Neval Gürçay. Pera Thai’de kullanılan malzemelerin hemen hemen hepsi yerinden getiriliyor.
Sırçacı 14
Yeniköy’de yer alan bulunan Sırçacı 14, hem şefliğini hem de işletmeciliğini üstlenen İpek Özmen’in eseri. Sırçacı 14’ün kahvaltıları ve tatlıları mutlaka denenmesi gerekenler arasında yer alıyor.