Gaziantepli usta üzerinde 3 ay çalıştı! Çok beğenilince patent başvurusu yapıldı
Gaziantepli katmer ustası Coşkun Yaycı, midye baklavadan esinlenerek, 3 aylık çalışmanın ardından midye şeklinde katmer üretti.
Gaziantepli katmer ustası Coşkun Yaycı, midye baklavadan esinlenerek, 3 aylık çalışmanın ardından midye şeklinde katmer üretti.
'Gastronomi şehri' Gaziantep’te katmer ustası olan Coşkun Yaycı, kentte yaşayanların vazgeçilmez lezzeti midye baklavadan esinlenip, 'midye katmer' adını verdiği yeni tatlıyı yaptı.
Midye katmerin halk tarafından çok beğenildiğini anlatan Yaycı, Demirören Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ardından güzel sonuç elde ettik. Misafirlerimiz da bu yeni lezzeti çok beğeniyor. Tatlı yemeye gelen vatandaşlarımız mutlaka midye katmerin tadına bakıyor."