Kutluay 35 oldu

İbrahim Kutluay önceki gece Bebek Lucca Bar’da 35. doğum gününü kutladı.

"Arkadaşlarımla beraber eğlenmek istedim, doğum günü bahane. Yaş olmuş 35 artık, doğumgünü neyime" diye konuşan Kutluay’ı dört aylık hamile eşi Demet Kutluay da yalnız bırakmadı. Demet Kutluay, "Dünyanın en şanslı kadınlarından biriyim, İbrahim gibi biriyle evliyim" diye konuştu. Kutluay’ın doğum gününe Mehmet Ali-Tuğba Erbil, Harun Tan-Ebru Şallı çifti de katıldı.

Elle’den Kutoğlu’na özel parti

Türk modasını yurtdışında başarı ile temsil eden dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, kendi adını taşıyan markasının Türkiye’ye girişini ve Nişantaşı’nda açtığı ilk mağazasını "Elle welcomes Atıl Kutoğlu" adındaki unutulmaz bir davet ile kutladı. Türkiye’nin en çok okunan moda dergisi Elle’in gerçekleştirdiği, Pro İletişim tarafından organize edilen "Elle welcomes Atıl Kutoğlu" partisi herkesin uzun süre konuşacağı, hafızalardan silinmeyecek bir davet oldu. İstanbul’un en trendy ve şık mekanlarından 360 İstanbul’da gerçekleşen bu özel davette tüm misafirler, Beyoğlu’nun simgesi haline gelen Mısır Apartmanı’nın girişinde kırmızı halı ile karşılandılar.

O broşu ben almadım

Mensure Özbek, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin geçtiğimiz akşam Swissotel’de düzenlediği yardım gecesine katılan isimler arasındaydı. Teşvikiye’deki Covva Restaurant’ın sahibi olan Özbek, Mehmet Ali Erbil’in yönettiği açık artırmada hayli yüksek fiyata satılan broşu kendisinin almadığını, geceye yardım amaçlı katıldığını belirtti. Özbek, broşu aldığı yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu da belirtti.

Birinci katta barbekü keyfi

Bağdat Caddesi’nin seçkin mekánlarından Palma d’Oro, öğle ve akşam yemeklerine özel hazırladığı barbekü set menüsü "Alla Griglia" ile midenizi şımartırken fiyatıyla da dikkat çekiyor. Palma d’Oro, yeniden dekore edilen birinci katında gerçekleştirdiği "Alla Griglia" barbekü konsepti ile müdavimlerine Türk damak tadına uygun olarak marine edilmiş etlerden barbekü ziyafeti sunuyor.

Doğum gününü meyhanede kutlayacak

Modacı Seval Birinci, ’24 Saatteki Düşler’ adlı şiir kitabını kendi doğum günü olan 18 Aralık’ta çıkarmaya hazır. Birinci, doğum gününü ise aynı gece Nişantaşı’ndaki Rum Meyhanesi Lipsi’de kutlayacak. Seval Hanım, bayram tatilinden döner dönmez doğum günü için hazırlıklara başlayacağını söyledi.

İlk mağaza Nişantaşı’nda açıldı

Alfa Yayın Grubu’nun Yöneticisi Vedat Bayrak’ın eşi İkbal Bayrak, Nişantaşı’ndaki ilk mağazası Eve&Abel’ı tasarım tutkunlarıyla buluşturdu. Kapalıçarşı’da üç kuşaktır kuyumculuk yapan, mücevher konusunda ustalaşmış bir aileden gelen İkbal Bayrak, bu değerli girişimi sayesinde aile geleneğini sürdürüyor olmanın da gururunu yaşıyor. Anne-bebek mücevheri üzerine dikkat çekici ve yenilikçi tasarımların yer alacağı Eve&Abel’ın açılış kokteyline İstanbul’un seçkin simaları da büyük ilgi gösterdi.

Bayram öncesi alışveriş

Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen çoğu ünlü, bayram öncesi alışveriş merkezlerinin yolunu tuttu. Krize aldırış etmeyip kıyafet ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan ünlü isimler ellerindeki poşetlerle Akmerkez’de objektiflere atkıldı.

İstanbul’da kaldı

Elif Dürüst, bayram tatilini İstanbul’da geçirecek isimler arasında, Dürüst, tatile gitmek yerine geçtiğimiz hafta hayata veda eden Faruk Yalçın’ın ailesine ziyarete gideceğini söyledi.

Cem Yılmaz’a spor ayakkabı

"AROG" filminin yorgunluğunu taşıyan sevgilisi Cem Yılmaz’ı da düşünen Cansu Dere, önceki gün AkMerkez’de alışveriş yapan isimler arasındaydı. Kendine birkaç bayramlık kıyafet alan Dere, sevgilisi için de New Balance marka bir spor ayakkabı aldı. Dere, bayramda "AROG ekibi ile Dinoma Kiev-Fenerbahçe maçını izlemek için Ukrayna’ya gideceğini söyleyen Cem Yılmaz’la Kiev’e gidip gitmeyeceği yönündeki soruları da yanıtsız bıraktı.

Bodrum Yolcusu

Sema Çelebi bayram tatilini kendi yazlığının bulunduğu Bodrum’da geçirmek üzere hazırlıklar yaptı. AkMerkez’de kıyafet bakan Çelebi, "Bir hafta kafa dinleyeceğim. Bodrum da denize nazır Halikarnas tepesindeki evim beni bekliyor" diye konuştu.

Harley Davidson’cularla birlikte izledi

Cem Yılmaz, son filmi "AROG"u Maçka’daki G-Mall’da düzenlenen bir partide Harley Davidson sahipleriyle birlikte izledi. Yılmaz, Harley Davidson tutkunuyla bilinen Ferruh Tanay ile gösterim öncesi sohbet etti. Kendisinin de bir motosiklet tutkunu olduğunu söyleyen Yılmaz, "Halkımıza layık bir film yapmak istedik. Çok vizyonda kalması ya da çok izlenmesinden önce iyi bir film olduğunu görmek daha da önemlidir. İyi komedyen olmaktansa iyi insan olmak daha da önemlidir" dedi.

Bayramda yurt dışına uçanlar

Murat Saygı-Gül Gölge Saygı çifti, oğulları Ali ile birlikte Paris’e gitti. Gül Hanım, çocuk arabasını süren eşini kameraya kaydediyordu.

Kurban Bayramı 9 günlük tatilide beraberinde getirdi. Bu uzun süreyi yurt dışında geçirmek isteyenler arife günü Atatürk Havalimanı’ndan yurt dışına uçtular.

Tansa Mermerci, eşi Can Ekşioğlu, çocukları ve bakıcalarıyla birlikte Paris’e uçtu.

İşadamı Haydar Akın New York’a gitti. Akın, eşi Güner Hanım’ı iki gün önceden yollamış New York’a.

Ömer Malaz, daha önce Fransa’ya giden eşi Alara’yla Fransa’da buluşacak.

Derya Baykal New York Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü 2. sınıfta okuyan kızı Ferhan ve Persons Üniversitesi Sanat Bölümü 1. sınıfta okuyan diğer kızı Derya’yı görmek için beş günlüğüne New York’a uçtu. Baykal, "Orada kızlarıma yemek yapacağım" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları